Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tili maly kwiatek

Kto tu ma rację a kto się myli?

Polecane posty

smutne to co piszesz kwiatek i straszne :O ale jeśli uważasz, że można dalej żyć będąc poniżaną, czując się winną (za co?), mając zaniżone poczucie własnej wartości - twój wybór. Tylko wiedz o tym, że twoje życie nie musi ciągłą przepychanką :O A tkwiąc w tym związku, niestety takie będzie.

Gość tiili mały kwiatek
No, pewnie, ze bym wolała. Ale Ty masz chyba szczescie, ze takiego meza znalazlas. Wiem, ze mozna miec delikatnego faceta, ale tacy milusi to czesto sa dupy, które nie potrafia sobie w zyciu poradzic i trzeba im matkowac. Mój ex taki byl i nie wytrzymałam, po 2,5 roku sie rozstalismy, bo on nigdy nie wychodzil z zanda inicjatywa, nie klócil sie wcale, malo rozmawial z innymi ludzmi jak bylismy w towarzystwie, byl taki ukladny, cichutenki, przytulny i nudny. Juz chyba wole ta chustawke nastrojów. A poza tym ten mój wariat tez potrafi robic takie rzeczy, we wtorek byly moje urodziny i zrobil i sniadanie do łóżka, dal mi prezent i pojechal do pracy, a po pracy przyniósł mi kwiaty. Ja juz sama nie wiem co myslec. Czasami jestem z nim bardzo szczesliwa, a czasami on sprawia, ze marze o smierci. Zebym od niego odeszła, on mnie chyba musi wykopac na powaznie, zebym nie miala wyjscia. Sama nie odejde, nie ma szans po prostu. Poza tym on nas oboje utrzymuje teraz. Oczywiscie, jak skoncze studia to mam nadzieje, ze dostane dobra prace i bede mogla byc na równi z nim i nie bedzie sie musial czuc tak, jakby mial dziecko na utrzymaniu, a bedzie mial partnerke, która tez swoje dorzuca do rachunków i kredytu na dom. Ale... jakbym chciala teraz odejc to dokad pójde? Bez pracy, bez pieniedzy? Mam tu mame, ale ona wynajmuje tylko pokój w mieszkaniu, które dzieli z innymi kobietami i kase, która zarabia wysyla tacie do polski a on tam remontuje dom itp. Nie byloby jej chyba stac, zeby utrzymac nas 2.

Gość hdgjhkgkihygu
niebieska sukienka- wcaletak nie wyglada normalny zwiazek, taki co opisalas