Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolita888

Jesli ktos probowal zdradzic mozna ponownie zaufac?

Polecane posty

Gość lolita888

Na dzisiejszy dzien nie ufam juz mojemu chlopakowi z ktorym jestem 5 lat . Chcialabym sprobowac znowu mu zaufac czy mozna? Czy lepiej sobie dac z nim spokoj czy zyc z nim w niespokoju i martwic sie bo moze bedzie chcial zdradzic?

Gość lolita888
to dlaczego on jeszcze chce byc ze mna skoro pisze z innymi i zacheca do spotkania :

Raz utraconego zaufania sie nei odbuduje. Mozna przebaczyc i to jest okej, ale bedac roztropnym, drugi raz sie eni zaufa.

Gość do autorki....
Bardzo śliski temat!!!

Gość lolita888
Chodzi o to ze do zdrady nie doszlo dwa razy przeczytalam jak namawial dziewczyny do spotkania tylko ze te laski za abrdoz ochote nie mialy a do tej drugiej pisal ze sam mieszka i chial ja zaprosic do mieszkania tylko fajnie jest przeczytac cos takiego wiecac ze mieszkalo sie z ukochanym 4 lata :( poczulam sie jakby mi ktos wbil noz w serce ( ja mieszkalam z nim sprzatalm ,gotowalam , pralalm a ten powie ze sam mieszka ? :( Nie doslzo do zdrady ale czy warto byc z kims takim ?

Gość lolita888
hmm nie mam pojecia co robic :(:(

Gość esgfddzvs
serdecznie Ci współczuje .. ale zaufać ja bym nie dała rady odejdz do niego badz silna tego kwiatku jest pół swiatu lepiej się pomeczyć troszke i zapomnieć niż zyc całe życie w niepewności a do tego cały czas się zastanawiająć co on robi z kim i gdzie. ;) 3maj się ciepło

Gość lolita888
dzieki tylko nie tak latwo zostawic kogos z kim sie jest 5 lat ale nie chce sie tak denerwowac :(

ja tez jestem z chlopakiem juz ponad 5 lat ale jesli zdradzał by nie oszukiwał zostawilabym go byłoby bardzo trudno ale nie moglabym zyc z takim czlowiekiem nie umialabym

Gość lolita888
On po tej rozmowie z ta dziewczyna wlaczyl opcje nie archiwizuj wiadomosci dzisiaj mu powiedzialam ze ma wylaczyc to zeby zapisywalo rozmowy (chyba nie przejal sie tym co kiedys zrobil wolal wlaczyc opcje nie archiwizuj wiadmosci ) nie wylaczyl tej opcji powiedzialam ze czlowiek sie nie zmienia czyi ze dalej chce miec cos do ukrycia ah chyba szkoda sie denerwowac

Gość do autorki....
To wyrównaj bilans nieufności na zero i odpowiedz pięknym za nadobne. Postaw go w takiej samej sytuacji, jak on ciebie. Niech poczuje, jak to boli. I będziecie kwita!!! przynajmniej nie będziesz się czuła wyrolowana!

Gość truuuuuuuuuuudno
wiesz, powiem ci tak,nie zaufasz bedziesz sie meczyla, podejrzewala , gdziekolwiek pojdzie ty bedziesz myslala ze cie zdradza,to psych. wykancza- wiem bo ja zdecydowalam sie zaczac raz jeszcze i hmm zaluje to mnie psych. wykancza

Gość hrhfghg
wiem że to nie jest łatwe jestem po 12 latach w zwiażku a raczej byłam rozwód był.. jestem bardzo słaba psychicznie ale nie dawałam rady już chodzić z myślami co robi szukać po telefonie na komputerze wyciągi z banków itp. wiec skonczyłam z nim teraz mam kogoś innego jest świetnie kochamy się bardzo i planujemy dziecko. Naprawde możesz znalesc miejsce u kogoś innego który ędzie Cie doceniał jaka jestes

Gość lolita888
caly czas sie zamartwiam a jak mnie zostawi a znajdzie inna a ja poswiecala dla niego swoj czas nie mialam pracy pieniedzy a moga wyjechac tma gdzi ejest praca to aj tka glu.. bylam i zalezalo mi na nim a teraz on tka mi sie odwdziecza . Zawsze bylam tkaiego zdania nie ufaj nikom! ale jemu sprobwalam bo tkai kochany sie wydawal i co przeliczylam sie teraz to juz wiem ze nie moge ufac!!! :(