Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żonka stonka

Pierwszy taniec.

Polecane posty

Gość żonka stonka

Postanowiłam, że pierwszy taniec na moim weselu to wal do muzyki z Nocy i dni. Taka decyzja po ostatnim odcinku Tańca z Gwiazdami. Klasycznie i pięknie.

Gość i mega pospolicie
oklepane to jak nie wiem

Gość sdf
utwor piekny zgadzam sie. ale mega smutny!!!! przypomnij sobie losy filmu. nie polecam.

Gość piekna muzyka
Graruluje wyboru!

Gość lokatka
my tez planujemy zatanczyc walca wiedenskiego, do muzyki z Nocy i Dni :) losow filmu nie znam, a melodia nie kojarzy mi sie z czyms smutnym ;) a oklepane to dla mnie jest bujanie sie przy Kancelarii czy Pauli...

melodia kojarzy mi sie tylko z babcią która zwariowała i uciekła z domu, i w efekcie przeziębiła się i umarła. chyba właśnie wtedy leci jak ją ganiają powozem... Bogumił i Barbara też najszczęśliwszym małżeństwem nie byli... piękna melodia, ale jakos tak... normalnie jakby walc z "Trędowatej". tez niby piękny ale skojarzenia fatalne. "losow filmu nie znam, a melodia nie kojarzy mi sie z czyms smutnym" a losy ksiązki znasz?

Gość lokatka
oj pani czepialska..." losow Z filmu nie znam" - malo to sie literowek w pospiechu robi?

Gość dośc popularna melodia
na pierwszy taniec sami braliśmy ją pod uwagę ale trzeba umiem tańczyć walca a my nie umiemy

Gość larakroft
ja miałam "z kimś takim ja ty" wyk. kindla. jestem po ślubie 4 lata i nadal ta piosenka jest dla mnie idealna i bardzo czesto ja sobie podśpiewuję :)

Gość Agentka2009
ojejeje...musze powiedziec ze tez marzę o tej piosence na pierwszy taniec...i pomyslalam o tym duzo wczesniej niz zobaczylam w tancu z gwiazdami.uwazam osobiscie ze to dobry wybor...na pewno wszystkim sie lezka w oku zakreci,,,:) piękne to bedzie...ten walc jest piękny...ta muzyka jest taka...poprostu...piekna!:)

"lokatka - oj pani czepialska..." losow Z filmu nie znam" - malo to sie literowek w pospiechu robi?" ?????? ja sie nie czepiam sformuowania, tylko pytam czy znasz historię o której opowiada film i książka?...

...jak postanowiłaś tak uczyń:) Nic w tym złego...,ale jest o tyle dobrze,że masz w czym wybierać.Jak kapela nie zagra,to z CD puścić można:) Mam słabość do takiego jednego utworu z rep.Roxetee:)

Gość a ja bede miec rumbe
bo walt jest dla nas strasznie oklepany. Myslimy tez o sambie... Ale rumba jest ladniejszym tancem, bardziej zmyslowym, dla zakochanych :D

Gość kalina27
A ja polecam ich troje nie wiem jaki tytuł jest tej poisenki ale refren leci: ja tobą oddychać chcę... Piosenka bardzo fajna jak na ich troje. Spiewa ją ten koleś w okularach.

Gość martaagacka
a rumbe czy sambe bedziesz tanczyc w dlugiej kiecce slubnej? bo mi jakos nie pasuje

Gość ja tam będę miała
wielką miłość seweryna krajewskiego :)