Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona zona

ta zla mala zdzira...

Polecane posty

Gość zawiedziona zona

znajomy meza ma duzo mlodsza dziewczyne... moj maz oszalal na jej punkcie... tzn widze jak przuy niej skacze i sie prezy, kokietuje, zabawia rozmowa... na pozegnanie pocalowal ja w dlon, przytulil i trzymal dlugo w uscisku, cmoknal ja prawie w usta!!! i znowu pocalowal w dlon!!1 co to do cholery ma byc!!!!????? zegnal sie z nia jakby byla jego kobieta! ze mna sie tak nie zegna!!! najgorsze ze ten znajomy zaprosil nas na sylwka no i idziemy... :/

Gość okijhbg
Zwróć Mu uwagę, że tak nie wypada i kolega może poczuć się zagrożony . Nie mów , że Ciebie to boli bo pomyśli , że jesteś zeshizowana , ale zrzuć wszystko na znajomego :) Że krzywo patrzy :)

Gość hłe hłe hłe
zanim się obejrzysz będzie ja posuwal :D

Gość zawiedziona zona
na romans nie ma szans... za daleko mieszka ta mala zdzira ,ale boje sie sylwka. pewnie znowu bedzie sie slinil i kokietowal ja.

Gość
to nie laska jest zdzira tylko twoj maz chujem;)

Gość Irmiś
Kafezdzira ma rację

Gość zawiedziona zona
moj maz jest poprostu mily ale zeby az tak??? czyj maz tak zegna sie z kobieta ktora widzi pierwszy raz w zyciu?????

Gość zawiedziona zona
dobra nie bede wredna baba... laska jest mlodsza ode mnie o jakies 10 lat... jest ladna owszem... ale do cholery jasnej czy moj maz musi sie do niej tak lepic???? nie znam jej i boje sie ze ona tez ma na niego chetke

Gość zawiedziona zona
moze ja przesadzam. maz byl po drinku i moze go wtedy ponioslo z wylewnoscia? nigdy go takiego czulego wobec obcej nie widzialam... ale moze przesadzam...? :(

Gość
nie, no na pewno przesadzasz, gdyby ktoregos dnia wszedl do domu i powiedzial ''kochanie, odchodze'', nie pomysl sobie przypadkiem, ze odchodzi :classic_cool:

Gość ro_kokko
jesli ten kumpel meza to bardzo dobry kumpel, to moze Twoj maz chce po prostu byc bardzo mily dla niej. Ty mozesz byc przewrazliwiona i wyolbrzymiac pewne zachowania. wyluzuj troche. i podobnie jak poprzedniczki - czemu to ona jest zdzira? ona nic nie robi, przez Ciebie przemawia zazdrosc o mlodsza atrakcyjna kobiete i przez taki pryzmat postrzegasz zachowanie swego meza. na pewno wyolbrzymiasz wiec uspokoj sie

Gość Irmiś
Może ma kryzys wieku średniego, kup mu czerwone ferrari:)

Gość fbsafs
twoj maz chyba tez tu pisze, Chodzi o ta laseczke o indianskej urodzie?

Gość zawiedziona zona
maz jest inzynierem, specjalista od obrupki skrawaniem czy to ma jakies znaczenie w sprawie? :-o

Gość
PS 🖐️ 😘:P ja proponuje po prostu trojkat, wilk syty i owca cala:classic_cool:

Gość zawiedziona zona
ten kolega to bardzo bliski kumpel... i tym bardziej uwazam ze na wzglad na przyjazn nie powinien obejmowac jego kobiety i zastygac tak na dluzej... stal do mnie plecami ale mialam wrazenie ze w tym objeciu sie "rozplywa"... nie wiem czy jej nie macal.. jestem zla..wsciekla.. nigdy nie mialam powodu do zazdrosci ;/

Gość Irmiś
Oprócz tego, że piszę się "obróbka" to chyba nie

Gość Irmiś
Olej to, bądź wyjątkowo miła dla kolegi to może załapie chociaż wątpię bo mężczyźni to takie głupie stworzenia

Gość Shao__Lin
podzyw z obróbką mnie rozwalił :-D

Gość objawy wskazują na
wcześniejszą andropauzę, albo planową........

Dlaczego określasz tą dziewczynę mianem "zdziry"? Czy, to ona podlizuje się do Twojego męża czy raczje on do niej? Zajmij się lepiej tym co mu siedzi w głowie. W sumie nie powinien tak nadskakiwać dziewczynie swojego znajomego, to nie na miejscu. Na pewno chce przed dobrze wypaść, szkoda, że grając, a nie będąc sobą. A Sylwestra się nie obawiaj, znajomy na pewno mu pokaże gdzie jest jego miejsce.