Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nonna24

Masakra!!!!mój problem z zaparciami rozwiązują papierosy....ktoś tak ma?

Polecane posty

Nonna, mam nadzieje, ze jednak pojechalas do domciu na Swieta, dobrze by bylo gdybys sie "podladowala" domowym jedzonkiem. Skoro jestes ze wsi to i warzywka bys miala "prosto od krowy" :D Zazdroszcze Ci tego, ja nie wiem kiedy zjawie sie na hacjendzie mojej mamy :O Rzadko teraz zagladam, bo mam problem ze slepkami, oby do lata :D Trzymaj sie cieplo i nie dolkuj za bardzo glupimi ludzmi - na to nie ma lekarstwa ;)

Gość kozicagorska
coś w tym jest, że palenie działa na wypróżnianie, ale moim zdaniem nie jest to zbyt dobry sposób, bo szkodzi na coś innego. Lepiej już zastosować jakieś inne dobre środki jak ten http://drlucas.com.pl/pl/p/Novipaye/74, który pomoże w zaparciach.

Gość Monika1969
Palenie tylko szkodzi. Być może jest jakaś przyczyna, której nie dostrzegłaś! Może to jest kwestia nie odpowiedniej diety? Być może Twojemu organizmowi brakuje jakiś składników? Bardzo dobrze na układ pokarmowy wpływają probiotyki takie jak np MULTILAC. Kiedyś miałam podobny problem i udałam się z nim do lekarza, a on polecił mi właśnie to. Już po tygodniu poczułam ulgę :) Po co forsować organizm papierosami?

Gość marc3llina
miałam identyczny problem, ale zaszłam w ciążę i musiałam rzucić palenie. Na mój problem z zaparciami pomógł mi 100% błonnik Jeliton. Jest to środek działający mechanicznie a nie farmakologicznie, jest bezpieczny nawet dla kobiet w ciąży, nie wywołuje biegunki i nie uzależnia. Ja polecam właśnie jego :)

Gość stelllalla
O leczeniu zaparć papierosami nie słyszałam, ale jeliton sprawdza się bardzo dobrze. Likwiduje zaparcia i oczyszcza ze złogów.

Błonnik tak ale papierosy? pierwsze słyszę, zresztą jak nie palę a jak mam problem z zaparciami to tylko zwiększam ilość spożywanego błonnika.

Gość gość
Mam ten sam problem każdy mówił że sie unormuje ,g****o prawda nie pale rok czasu zaparcia, brak wypróżnień,20 kilo więcej ,czuje się strasznie wielki ociężały brzuch,stale chce się spać nawet na spacer z dziećmi nie chce mi się wyjść.Po prostu tragedia zawsze byłam szczupła pełna energii.Teraz tylko wyć sie chce,chyba wrócę do nałogu bo nikt nie potrafi pomóc.

Gość gość
Droga Nonna24 Czy już rozwiązałaś swój problem? Interesuje mnie to bardzo bo mam IDENTYCZNY i też chciałbym się go pozbyć, ale póki co mi się nie udaj:-(

Gość Zajronek
Allen Carr brytyjczyk ktory napisal ksiazke o tyt. Easy way to drop the cigaretts. Zwojowal swiat mi tez pomogl. Magia co ta ksiazka potrafi. Czytasz i nie palisz to jest cos :D. Polecam wszystkim zatwardziałym palaczom :P