Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LiFiii

To ja jestem NIENORMALNA czy moja teściowa ??!!

Polecane posty

Gość no i co ze jest mezczyznanie
wolno mu sie wypowiedziec?glupia i pusta jestes!ja trzymam z mezczyznami chociaz jak mowilam kobieta jestem!

Gość kapteloo
z takich, co to "nie dają sobą pomiatać" wyrastają takie właśnie teściowe.... czasem warto dać na luz

Gość kajlsjfhs
"Mi sie wydaje kochane Żoneczki ze wam to juz zupelnie sie w tych glowach powalilo" - nie mój drogi to Ty jesteś kolejnym maminsynkiem :P Zapewniam Cię, że żaden normalny facet (mężczyzna, nie jakaś tam podróba) nie pojedzie w pierwsze urodziny swojego dziecka do swojej mamusi, choćby nie wiem co miał przemysleć!!!!

bosze jakie tu sa puste osoby ktore nie rozumieja sedna sprawy...ale komu sie przyszlo tu denerwowa i wykrzyknikmi strzelac to sie przyszlo:P i teraz taka se przeczyta skrawek opowiesci i juz caly moral zna:P badz co nbadz dopisze swoje skrawki opowiesci jak to tutaj czesto bywa....bo przeciez Napisane wyzej jak byk ze facet jak tu sie wypowie to jakbvy sie nie wypowiedzial i ze jak ktoras napisala zeby walczyc o M i rodzinke to ze chca GO nieszczesnika od RODZINY ODCIAGNAC....zal (tak bylo napisane, naprawde czy komus okularow pozyczyc he) aa wogole szkoda pisacccc..zaraz jakas inna historie ktos przytoczy ehh

właśnie. Teściowa kocha swojego syna, ale to powinna być mądra miłość, a doprowadzanie swoim zachowaniem do niemiłych sytuacji w małżeństwie syna to taka wątpliwa mądrość.

kajlsjfhs o to wlasnie biega tyle ze nie kazdy jest to w stanie zrozumiec i tworza sie takie bezsensowne dyskusje:O:O jak te teksty powyzej np.:O

Gość fgvfgdfgfdg
przeczytałam dwa pierwsze posty autorki i jestem w szoku KOGO Ty sobie za męża wybrałaś? I jeszcze jego tekst, że masz swoją rodzinę..... Ja bym się na Twoim miejscu wściekła i dziecko zabrała do swoich rodziców i u nich spędziłabym roczek małej. Teściów bym nie zaprosiła bo to nie moja rodzina:P

Gość łola boga łoj oj oj
wiesz co histeryzujesz bez kitu , niech jedzie a ty zrób urodziny zapros duzo ludzi a potem mu pokaz fotki z imprezki . A ty siedzisz dulczysz , placzaesz ze tesciowa taka śmaka , ile Ty masz lat dziewczyno ?? Nie trzymaj chłopa na siłe chce z mamusią na wieś niech jedzie , kurde ja mam zlewke na takie kwestie na prawde. Powiedz mu tylko co tym serio sądzisz DRUKOWANYMI LITERAMI JAK TO SIE MÓWI , i tyle facecci nie ciewrpia kontroli ze strony kobiet ani jak im sie mówi co mają robić . Czasami są mądrzejsi dopiero po fakcie , moze wreszcie przyszedl czas zeby mu pokazać na co cie stac ...... no chyba ze jestes takim tchórzem i sie faktycznie boisz zosatc w domu to juz nie wiem ....... LOL

Gość anabella210
Ja uwazam ze maz powinien ustalic to troche wczesniej z toba a nie byc na zawolanie mamusi.Sory ale to z toba zyje,spi i mieszka wiec powinnas byc bardzo wazna osoba w jego zyciu.Tesciowa widac lubi mieszac w waszym malzenstwie bo mojej by nawet do glowy to nie przyszlo. Juz pomijam fakt ze gdyby sie dla mnie i mojej corki nie znalazlo miejsce w samochodzie to zrobilabym wszystko aby dla mojego meza miejsca rowniez nie bylo.

Widzę, że temat się rozwinął. Dziękuję dziewczyny, bo nie pomagała rozmowa z mężem, a właściwie ciężko było ją rozpocząć, bowiem on nie chciał więc pokazałam mu ten cały temat i czytał :D Na początku oczywiscie teksty typu, ze dlaczego nasze brudy wyciągam, ale potem czytał i stwierdził, że JA, WY itp... MAMY RACJĘ.... że dopiero zrozumiał, ale faktycznie tak jest, że ciężko mu odmówić mamie itp. Zapewnił, że nas kocha, szanuje i nie chce stracić. Z mamą nigdzie nie jedzie i nawet było mu smutno i przykro, przepraszał. Może od teraz w końcu numerem 1 będziemy my :)

Gość podczytuję w wolnej chwili
też się cieszę, gratulacje dla jego odzyskanego zdrowego rozsądku :-)

Dlaczego się wściekasz na teściową??? Dla zasady bo to teściowa? ;) Powinnaś na męża który tak naprawdę biedaczek nie wie co zrobić.Trzy stanąć po mamusi bo przecież może się pogniewać na długie tygodnie czy po stronie żony która się to wścieknie i wygoni jego z małżeńskiego łoża :P :D

Liffi gratulacje :) w ten sposob jedno drugie bedzie szanowac tak jak trzeba we wspolnym pozyciu malzenskim....rozmowa czyni cuda;)

Gość lolookj
o prosze cud miod i orzeszki jeden topik i maz sie zmienl i juz od teraz bedziecie numer jeden :S jaka ty naiwna jestes przygotuj sie ze to co jest wpajane przez lata nie zniknie w sekundzie

Gość eqo
możesz mieć jedynie pretensje do męża, chłop ma swój rozum. Teściowa jak teściowa, nie musi być idealna, nie mieszka z tobą, nie dzieli łóżka itp. Mąż chce jechać? Ok, ale naucz go ponosić konsekwencje. On jedzie a ty się wyprowadzasz na tydzień do rodziców odpocząć. Ale nie rób tego demonstracyjnie.

Gość esseltea6789
Liiffi a ja Ci gratuluje męża:) za to, że potrafił wyciągnąć wniosek z tego, co tu przeczytał. Nie jeden poszedłby jeszcze bardziej w zaparte. Pochwal tego mężusia, bo nalezy mu się. I wszystkiego naj dla Waszej córeczki z okazji 1 urodzin:)

Gość Luulay
Nie będziecie - mamusia nie zcierpi, że już nie jest numerem 1. Bo to przecież JEJ synuś a ty to jestes OBCA baba, w dodatku wywłoka, która próbuje zawrócić w głowie JEJ synusiowi i go odciągnąć od NIEJ... Tyle, że teraz będzie sprytniejsza... Zaczna się szantaże emocjonalne, delikatne obgadywanie ciebie, wbijanie szpileczek - "Przyjedź synuś na kotlety, przeciez ta twoja pożal sie boże żona TAKICH jak lubisz ci nie ugotuje, to tylko Ja tak potrafię!" A co do postawy teściowej do wnuczki - nie dziw się - w końcu to jej druga konkurentka do jego serduszka... A kiedys on kochał TYLKO JĄ. Znam z autopsji...

Gość Luulay
Najgorsze, że takie baby nigdy nie ustąpią, nawet za cenę zniszczenia szczęścia osobistego ich dzieci... Moja teściowa właśnie rozbiła małżeństwo drugiego syna. Związek pierworodnego wytrzymywał jej intrygi przez 5 lat, a potem... No cóż, do dziś "mamusia" cieszy się z tego sukcesu. W moim małzeństwie mieszała trzy lata, wyprowadziliśmy sie, jestem w 3 ciąży i mąż nie ma dla suki czasu...

no i dobrze ze to sie tak skonczylo bo o ile na groby mozna isc oddzielnie o tyle na wolanie mamusi olac pierwsze urodziny swojego dziecka to to juz jest conajmniej dziwne.

Gość majencia
A ja się tak zastanawiam, skąd się biorą takie paskudne teściowe? czy ja też kiedyś taką będę?:/