Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spiący leniwiec

Jaki tu spokój...na na na...nic się nie dzieje...na na na...

Polecane posty

Student ----> OK> Przepraszam. Od początku wiedziałem, że nie potrzebujesz pampersów ;) Widelec --- > Ja swoją teściową uwielbiam, choc bywa nieznośnie urocza. A zwłaszcza jej śledziki w occie. :)

16 lat i teściowa? :D:D:D:D Spoko, żarty na bok. Moja nie jest aż taka tragiczna, ale czasem ma takie loty, że nie wiem, co robić :O Gotuje świetnie również :)

Gość lucyper nikaki
Witam "starych" znajome i nieznajome twarze.🌻👄🌻❤️🌻

Ciężko mi doradadzać w tej kwestii, bo osobiście jestem tak skonstruowany, że instynktownie unikam konfliktowych sytuacji i vice versa. Na twoim miejscu po prostu pogodziłbym się z jej przerostem wyobraźni i traktował go jako okazję do wygłupów (ciekawe wyzwanie). Z tego może wyniknąć w przyszłosci parę zabawnych sytuacji ;)

"konfliktowe sytuacje wręcz uwielbiam" zauważyłem :p Tylko nie jestem pewien, czy to właściwy fundament pod budowę trwałych wiezi rodzinnych ;)

u mnie sytuacja wygląda w ten sposób, że ani ja z moją teściową ani mój facet ze swoją nie dążymy do budowania trwałych więzi rodzinnych :] Koniec tego nudnego tematu :)

Leniwiec, uwierz mi że nic nie straciłaś:classic_cool:

Gość Błąd widelczyku.
Nie chce cie pouczać ale z teściową nalezy miec aby" kontakt wzrokowy" Przyjda dzieci i teściowe będą kochane,gdyż nie zawsze żlobek czy przedszkole przyjmą twoje chore dzieci.Jeśli będziesz chodzić na zwolnienia to pracodawca po tym okresie wykorzysta to i pośle cie na zieloną trawkę.Nie sprzeczaj się ze mna bo nie masz na tym polu doświadczenia.:)

Orange ----- > święte słowa. Teściowe powinny być pod ochroną przez większość sezonu :) Okres polowań zaczynamy dopiero po osiagnięciu przez dzieci pełnoletności :)

Gość święte słowa klon
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ale po tym okresie już żadnej ze stron nie będzie się chciało wojny podjazdowej czynić.Poza tym będziesz wdzięczna widelczyku za to,ze na sylwestrowa czy inną zabawę umozliwiła ci pójść.:classic_cool:

Gość śpioszek staraj się aby cię
te " przypadłości" tez dosięgły :D:D:D:D

Gość śpioszek staraj się aby cię
Widzę to :D:D:D:D

W przeciwnym wypadku wylądujesz na "liscie dziewic" razem ze Sztućcem :)

Gość jeśli nie na darmo to oki
Leże i kwiczę:DLD:D:D Śpioszek co się tobie szykuje widzisz:P:D:D:D

Gość jeśli masz inne możliwości
cicho bo teraz ja mówię----------. to tak.A jak będziesz w niesprzyjającej sytuacji to co poczniesz,hę???

Gość jeśli masz inne możliwości
12:15 [zgłoś do usunięcia] nosz kurwa ze zaklne wszystko widze juz nie mam zcym smarkac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!--------> i przyjdzie taka menda i wszystko popsuje,gdyż nie wiadomo czy ja to powiedziałem czy on.:O:(