Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spiący leniwiec

Jaki tu spokój...na na na...nic się nie dzieje...na na na...

Polecane posty

o kuźwa...ale masz poczucie humoru :O i Ty się dziwisz, że Ona Cię nie trawi :O Zastanawia mnie tylko Twoja ślubna...czemu ona tak biernie do tego podchodzi :O

Gość sukinsyn wylogowany
🖐️ :) Dzień dobry wszystkim.........:D

Gość sukinsyn wylogowany
Wyobraź sobie Ladacuniu że nic :D :D :D :D

Gość sukinsyn wylogowany
A w sumie to tak narozrabiałem że co najmniej 5 osób jest na mnie z kafe wkurwionych :P

hehe ja też dawno nie jadłam :P i tak jakoś mnie naszło :) ale ostatnio to dopiero sobie zjadłam :D dzień wcześniej miałam na śniadanie pomidorka ze śmietaną, no i śmietany mi zostało :) a że ciężko pracowaliśmy w archiwum i nie miałam czasu iść do sklepu nawet to se zjadłam chleb ze śmietaną i cukrem hahaha :D:D:D:D Ale dobry był :D taki smak z dzieciństwa :P też chyba tego ponad 10 lat nie jadłam ;)

kiedyś to w ogóle były potrawy :D zupa wiśniowa :D szczawiowa mojej babci mmm :P:P niebo w gębie :D moja teściowa też szczawiową gotuje i też jej zawsze wyśmienita wychodzi :P albo buraczkowa zabielana z ziemniakami tłuczonymi :P:P zawsze sobie mostek z tych ziemniaków robiłam haha albo jeszcze najlepsza na świecie gęś nadziewana :P:P:P ale babcia zabrała swój sekretny przepis na gęś do grobu :(:(:( w mojej rodzinie to same nogi do gotowania i nikt się nigdy nie interesował. Ale pamiętam że w tej gęsi nadzienie było na pewno z wątróbek i pietruszki świeżej, nigdy już nie zjem takiej gęsi :(:(:(:(:(