cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 7, 2009 to straszne :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 7, 2009 a takiego mam smaka że hej! albo chociaż szczawiowej :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 7, 2009 ja buraczkowej nie lubię....ale moja mam goruje przepyszną buraczkową z ziemniaczkami i pieczarkową z makaronem :D Diabeł.....czyli lenisz się jak zwykle :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 7, 2009 widelec...a co Ty tak z doskoku ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sukinsyn wylogowany Napisano Grudzień 7, 2009 Leniuszku :D :D :D tak bym tego nie określił :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 7, 2009 nie??? a ja myślałam, że na kafee wchodzą ludzie, którzy się nudzą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 7, 2009 Ja się nudze zazwyczaj :D :D :D :D niezależnie od sytuacji :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 7, 2009 o ludzie... ja chce do domu!!!!!!!!!!!!! :(:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 7, 2009 a w ogóle to nie wiem co Misiowi pod choinkę kupić jemu się podobają perfumy diesel fuel for life a ja bym mu z chęcią kupiła kenzo http://www.allegro.pl/item838790830_kenzo_orginalne_perfumy_super_cena_100zl_taniej.html no i mam dylemat... i sama też mam problem, bo nie mogę się zdecydować czy ck euphoria czy dolce gabana light blue ratunku :(:( jak myślicie ??:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 7, 2009 Cicha...jak dla Ciebie to lepsze dolce gabana light blue --ale ja osobiście wolę CK One :D co do Misia....to kup te, które on chce, bo to ma być dla niego prezent :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 7, 2009 co robicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 7, 2009 PZU ====> Ja robie to co zwykle :D........... czyli narazie nie wiem co? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 7, 2009 PZU.....nic :O staram się pracować, ale jakoś mi nie idzie :O Diabeł.....zmniejsz stopkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 7, 2009 sukinsyn---nie przydługą masz stopkę:D:P wystraszyłam się że komp mi się zawiesił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 7, 2009 Leniuszku ........ nie podoba Ci się moje kopytko? :P :P Pzu....... nie przejmuj się..... miałem dłuższe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 7, 2009 właśnie mi też cos kiepsko idzie pracowanie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 7, 2009 Leniwiec a wiesz, że misio ma ck one :D:D:D kupiłam mu w tamtym roku, a co do perfum to zastanawiam się poważnie nad tą euphorią... light blue ma u nas baba na targowisku za 30zł :D:D a zapach prawie identyczny :D:D:D no mażą mi się jeszcze chanel coco mademoiselle :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 7, 2009 sukin---ja się nie przejmuje, ale Ty chyba powinieneś, pewnie zaraz bana dostaniesz za tą stopę:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 7, 2009 Cicha hahahaha....to Ty damski zapach jemu kupiłaś? :D:D:D Ja lubię C.Dion....Nighr paris Diabeł....zlituj się..... PZU...to idź na zwolnienie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 7, 2009 cicho---jesli myslisz że facet zasługuje na droższy prezent niż za 30 dychy to jesteś w wielkim błędzie, to oni są od dawania drogich prezentów a nie my Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 7, 2009 leniwiec--na zwolnienie...dopiero z niego wróciłam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 7, 2009 hmm to ja Ci leniwiec zaraz udowodnię, że to jest damsko-męski zapach, zresztą bardzo fajny :P http://www.allegro.pl/item832287705_calvin_klein_ck_one_200ml_edt_produkt_kurier_f_vat.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 7, 2009 PZU...ale możesz iść jeszcze raz :D czy ktoś Ci zabroni? :D Cicha....to nie prawda ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 7, 2009 http://www.dolce.pl/calvin_klein/ to spójrz na listę perfum unisex :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 7, 2009 Cicha...i kto ma rację? :P http://alejka.pl/ck_one_edt_200_ml_2.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 7, 2009 z Twojej strony link :P http://www.dolce.pl/calvin_klein/ck_one/379.php5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 7, 2009 Widzicie i mam nowe kopytko..... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 7, 2009 no lale w tym drugim linku jak byk jest napisane, że to dla kobiet i mężczyzn, czyli unisex :P ja już to dawno wiedziałam, ale Tobie się dziwie :P:P:D:O sama czasem się psiknę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 7, 2009 Diabeł....a co..modka postraszyła :P :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 7, 2009 Cicha...a czemu mi się dziwisz? ja je uwielbiam :P i muszę powiedzieć, że panowie zwracają na ten zapach uwagę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach