Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 15, 2009 ladaco....taaak....masz zajebistą misję :O Tylko nie rozumiem, po co im rozpieprzasz topic? :O Cicha...jestem leworęczna, ale piszę prawą---w przedszkolu wymusili to na mnie siłą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 15, 2009 Biedny mały Leniwczyk przymuszany w przedszkolu :(:(:(:( Mi też przekładali długopis do prawej ale nic im to nie dało, dalej śmigam lewachą :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zloty niezalogowany Napisano Grudzień 15, 2009 Leniwcu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Grudzień 15, 2009 siemanooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Grudzień 15, 2009 no tak, tylko się pojawię to wszyscy uciekają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 15, 2009 sztuciec:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Grudzień 15, 2009 hej PZU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 15, 2009 Widelec :D Złoty :D:D Cicha....a ja się nauczyłam prawą, co na studiach było bardzo pomocne, bo śmigałam i prawą i lewą :P ladaco...a Co oni Ci takiego zrobili?? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Grudzień 15, 2009 kto by pomyślał że Leniuch jest taki wielofunkcyjny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 15, 2009 widelec, cieszę się, że Cię zaskoczyłam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Grudzień 15, 2009 ja bym raczej stawiała że ty jesteś taka leniwa że w ogóle nie notowałaś :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 15, 2009 hahahha...ale śmieszne :P tu Cię zadziwię....z wykladu wynosiłam rewelacyjne notatki....a potem cała grupa xerowała :P----jeśli na wykład dotarłam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 15, 2009 Leniwiec a miałaś może na studiach coś takiego: http://pmorawski.swspiz.pl/index.php?podstrona=udostepnionepliki drugi link :D:D:D:D ?????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość picy Leniwiec Napisano Grudzień 15, 2009 1 i 3 link miałam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość picy Leniwiec Napisano Grudzień 15, 2009 to coś pomarańczowego to ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość picy Leniwiec Napisano Grudzień 15, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość picy Leniwiec Napisano Grudzień 15, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak ja jak nie ja Napisano Grudzień 15, 2009 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 15, 2009 Leniwiec--za co dostałaś bana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość picy Leniwiec Napisano Grudzień 15, 2009 nie wiem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 15, 2009 no chyba za nic cie nie zbanowali co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość picy Leniwiec Napisano Grudzień 15, 2009 chyba tak, skoro nie mogę się zalogować :O tylko pytanie DLACZEGO???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość picy Leniwiec Napisano Grudzień 15, 2009 wszystko to ,ze wstałam lewą nogą:O:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość picy Leniwiec Napisano Grudzień 15, 2009 Picy Zbanowana Uchuuu :O:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spicy Leniwiec Napisano Grudzień 15, 2009 te pomarańczowe posty nie wszystkie są moje :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spicy Leniwiec 0 Napisano Grudzień 15, 2009 ok...chwilowo tracę kreskę nad S :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 15, 2009 i literkę ą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spicy Leniwiec 0 Napisano Grudzień 15, 2009 PZU...tak...ą też zjadło Duchu.....help!!!!! To wszystko przez te dzisiejsze modyfikacje :O system nie toleruje polskich liter :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spicy Leniwiec 0 Napisano Grudzień 15, 2009 kurwa.....jak mi nie przywrócą nicka to kończę z kafee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach