figiel* 0 Napisano Grudzień 16, 2009 felicita * :o kurna coś mozgi nie pracują :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 16, 2009 konrad--może byc ale nie ujeło mnie to imię no a teraz dla dziewczynki...... Ola:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 16, 2009 no to qba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 16, 2009 PZU....czy Ty masz coś wspólnego z rodziną byłego Prezydenta?? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 16, 2009 a może Sylwester ? tak patrze w kalendarz na biurku i już sama nie wiem... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 16, 2009 Leniwiec---ostatnio jesteś okropna:pklimakterum czy co:P sylwester, a może mikołaj no a ola dla dziewczynki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 16, 2009 dla dziewczynki nie mam pomysłów :( Paula, Magda, Aniela, Hanna, Basia :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 16, 2009 PZU...dlaczego okropna a do klimakterium mi jeszcze dalko :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Grudzień 16, 2009 Hania i tylko Hania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 16, 2009 fioletowy, czy mam rozumieć że masz na imię Hania:D Leniwiec---no ostatnio tak masz ja nie wiem czemu, jestes zgryźliwa:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 16, 2009 PZU.....ja przepraszam.....ale ja tak mam :( to nie złośliwość :O to wszystko przez figlarkę przy niej się rozkręciłam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 16, 2009 ooo no właśnie dobre okreslenie-rozkręciłaś się, bo jak pamiętam Ciebie z czerwca, jak tylko tu zawitałaś...:Dto byłaś taka miła, cicha.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 16, 2009 Ale jesteś Leniwczyku beee A Ty PZU nie wierz we wszystko co Leniwiec pisze :o :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 16, 2009 ja nie wierzę w jej ani jedno słowo:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 16, 2009 Masz rację , wierz tylko dla mnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 16, 2009 taaaaa, ja sama sobie nie wierzę:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 16, 2009 taaa, ja nie wierze nawet sobie:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 16, 2009 To tym bardziej powinnaś uwierzyć dla mnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 16, 2009 ;D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 16, 2009 a niby czemu, podaj choć jeden argument:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 16, 2009 No przeca jam Waszom ostojom :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 16, 2009 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3837736 przeczytajcie do wpisu o 10.10 31.08 płaczę ze smiechu:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 16, 2009 PZU sorki , ale jak czytam takich kretynów to mnie jakoś do śmiechu nie jest :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 16, 2009 a mnie właśnie jest, jak można być takim głupcem, naprawdę przecie płakać nad takim nie będę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 16, 2009 zreszta ja nawet nie wierzę że tacy kretyni istnieją, także dla mnie taki temat został założony dla jaj :D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 16, 2009 PZU uwierz , że są tacy ludzie :o mam z nimi styczność :o Nie mają pojęcia , albo nie chcą mieć o skutkach tak "fenomenalnych pomysłów" :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 16, 2009 do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 16, 2009 jak juz udalo mi sie wrocic to widze do jutra :O.... ale jutro tez tu wpadne ;) papa PZU :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 16, 2009 jak juz udalo mi sie wrocic to widze do jutra :O.... ale jutro tez tu wpadne ;) papa PZU :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 16, 2009 PZU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach