A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 leniuszku >>nie ma takiej bryly lodu ktorej nie mozna byloby rozgrzac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 oj kabel, kabel....myslisz się :O a jednak masz jeszcze baki w wiedzy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Nie wiem kto wykasował , ale musiał być to ktoś wredny Kabel trochę nie masz racji , bo na topiku Leniwczyka ( tym poprzednim ) i nie tylko tym , nikogo nie obrażałam i nie obrażam , a moje posty zostały usuwane 2 razy i to jeszcze w expresowym tempie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Leniwczyku skąd wiesz , że Kabel zahodował baki ? :p :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 figlarka.....może nie robiłaś tego świadomie? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 ooo...widzisz figlarka....przykład....wydaje Ci się, że mi nie dokuczasz...a cały czas czepiasz się moich literówek zołzo Specjalnie dla figlarka poprawię: Kabel...braki w wykształceniu-tam mialo być :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 hmmm braki w wyksztaleceniu ? a gdzies ty je zauwazyla ? w zdaniu o rozgrzewaniu bryly lodu ??? dobra jestes :) mam pewnie braki :) inaczej wiedzialbym co mialas na mysli ...a nie wiem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 figiel*>>>moze nie obrazalas ale komus nie podobal sie twoj styl wypowiedzi i naciskal zakladke z lewej strony :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Kabel....zgadłeś....miałam na myśli bryłę lodu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mawronka 0 Napisano Grudzień 17, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=oEFbD7NOl_g hehe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 tylko ze ja mialem na mysli bryle lodu w miejscu gdzie powinno byc serce ....to taka inna bryla lodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 No oczywiście ! świadomie czy nie świadomie :D ale jakimś dziwnym trafem jest tak , że widzę posty które zawierają inwektywy do kogoś , klikam kilkakrotnie w różnych odstępach czasu , ale nie widzę żeby obrazliwe posty znikały :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 to się mówi" to taka przenośnia -metafora" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Grudzień 17, 2009 dlaczego nic nie rozumiem z tego, co piszecie? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 nie wiem jak to wytlumaczyc figiel*....moja zakladka dziala :) czasem szybciej czasem wolniej ...ale skutecznie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Kabel....hahahhaa ja też miałam na myśli taflę lodu w miejscu serca :O mawronka :D a cóż to za wyznania tak od rana? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 widelec....bo to rozmowy dla wtajemniczonych :P a tak naprawdę to gadamy morsem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 fioletowy widelec>>:) ....nie wiem co wciagasz ale podziel sie ze mna :)...czasem chcialbym rozumiec mniej i zycie staloby sie prostrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Grudzień 17, 2009 mogę ci polecić mojego lekarza na "P" i nie jest to psycholog :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mawronka 0 Napisano Grudzień 17, 2009 nie będę czekać do wieczora, szkoda czasu :) Jak Tam ?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Fioletowa a myślisz , że my wiemy ?? :D Kabel dla mnie niestety tylko raz udało się w taki sposób wykasować chamskie posty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 leniuszku jesli mialas to samo na mysli to nadal nie rozumiem gdzie znalazlas tam braki w wyksztalceniu :) ale nie wazne .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Grudzień 17, 2009 a myślałam że tylko ja mam jakieś zwarcie w głowie że nic nie rozumiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 fioletowy widelec>>>na P ...czy to ten od mloteczka i rozowych tabletek ? jesli tak to zaraz smigam po rozowe draze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 jesli to ten od mloteczka i rozowych drazy to juz pedze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Grudzień 17, 2009 ja nie dostaję różowych draży, nie wnikam też dlaczego na myśl przychodzi ci młoteczek, ale mój doktor P leczy mnie jak nikt :D:D:D:D A tak powaznie, to jak tam z rana? (ja niedawno zaczęłam prace, wiec jeszcze rano). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 no i zaczyna sie pieprzyc znowu :O.... pisze odp wysylam i komunikat oznajmia ze blad a pozniej widze ze post zostal wyslany ide po draze :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 heheh myslalem o innym doktorze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 ja urlopuje i wykorzystuje swoja wize na kafe jeszcze przez hmmm 27 godzin .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Komunikat.... ponieważ jestem dziś nie rozumiana...idę sobie..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach