figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Cicha :D Zamówiłam Wam już 2 bilety na koncert o godz. 20:30 w wieczór sylwestrowy :p może być ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 figlarka....w sylwestra????? :O ja chcę tegorocznego spędzić na białej sali "P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Taaaa koronkowe gatki na flanelowej podszewce tak ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Aha ! i mój piesek może upodobnił sie do pani , ale tylko jeśli chodzi o owłosienie :D Leniwcze nie marudz , organizuję Wam Sylwka a Tobie coś nie pasi ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 bo ja na sylwestra chcę iść z Tobą ---widzisz jak Ci cukruję:P a co do owłosienia...to Ci współczuję, że masz podobne do psa :O ile Ty kochana musisz na depilację wydawać :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Ot i pocukrowała :D do psa przyrównała :D Ale współczuć nie ma czego , bo ono dotyczy tylko głowy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 17, 2009 ejjjjj ja wnoszę sprzeciw ja nie szcze w domu po kontach i na wszystko na co da się kulosa podnieść - jak to robi mój pies. Ostatnio gnojek np zalał całe łóżko, normalnie właził sobie na materac i regularnie podlewał :O:O:O Np, poduszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 17, 2009 i teraz mam problem jak wyprać materac z uryny??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Cicha :o a duży ten Twój pies ? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Cicha...wystaw psa za okno razem z materacem i kup nowe posłanie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 17, 2009 nie no tai mały piesek :) 8 kg waży więc jakiś tam duży nie jest :) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/422840c8335f9c32.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 17, 2009 ale za to szczy zasraniec jak pojebany a że piesek już nie młody, bo 10 rok mu idzie, to i mocz wonny aż nadto :O:O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 ale słodki :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Piesek śliczny :) tylko czy on cały czas robił Tobie takie niespodzianki ? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Cicha poszczuła psem i towarzycho rozbiegło się :o :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Grudzień 17, 2009 dobry :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 O Levviatan a jak ładnie ząbki wypolerowałeś z rana :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Levi tak, on cały czas od 9 lat robi mi takie niespodzianki :O Przeszczał już wszystko co było możliwe, wszystkie stoliki, drzwi, worki ze śmieciami, wiadro z mopem, każdy dywan, ale jest jeden warunek: nikt nie może widzieć jak to robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 A jednak miałam rację co do PZU i liczby Jej " groszków" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Cicha to dlaczego nie reagowałaś wtedy , kiedy był jeszcze młody ? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 groszek jest tylko jeden, chyba że drugi sie skrzętnie ukrył, ale wiecie że tez o tym myślałam bo mam duuuuży brzuch jak na tę porę cionrzy już jestem taki balonik delikatnie rzecz ujmując:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 fajnie, jak się pojawiłam to wszyscy uciekli:O jak mnie nie lubicie to po prostu powiedzcie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 PZU to nie tak ! to Cicha szarika wypuściła swego i strach teraz wychylić się :o :D I ja Ci mówię , że u Ciebie groszki występują w liczbie mnogiej i już :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 ale by było:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 I jeszcze na dodatek ktoś pokazał męskie pośladki na forum , także nie dziw się , że inni gdzieś tam delektują się nimi w zaciszu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 PZU no a co tam będziesz rozglądać się w tańcu :D jak zakręcić sie , to raz a dobrze co nie ??????? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 widziałam,:D ten pierdzielnik w kuchni właściciela też:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 yyychchchcyyyyy, no nie wiem czy to dobry pomysł:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 No wiesz PZU ? mnie tam co innego przysłoniło ślipia i nie zwróciłam uwagi na takie detale jak kuchnia :D bochenki kucharza bardziej apetyczne :D A z groszkami to raz a dobrze i po balu :p :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach