figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 PZU ale ja nie ukrywałam tego na tym topiku , od razu mówiłam , że mam jeszcze jeden :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 czesc dziewczyny :) snieg na dworze ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 hehe leniuszku :D zrozumialbym zainteresowanie penisem z wieczora ale z rana ???? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Kabel :D co ja poradzę, że głodnemu chleb ma myśli sam widzisz, że tu wszystkie pościmy (choć z różnych powodów) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 nie skupiaj sie na poscie ;) ....pomysl raczej o "wielkim zarciu" tuz po .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Pościć należy , wszak adwent jest :p Kabel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Kabel...ale ja o tym cały czas myślę i na niczym innym nie jestem w stanie się skoncentrować :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 figiel* :) heheh uff ulzylo mi :D.... ze nie trwa taki stan do konca swiata :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Kabel...przecież ty więcej wiesz, bo dłużej żyjesz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 rozumiem Cie leniuszku :*..... ale post kiedys minie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Kabel...trzymam Cię za słowo ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 hehe no tak :) wczesniej sie urodzilem ...ale o postach malo wiem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Kabel.....to znaczy, że zawsze miałeś pod ręką dobre jedzonko, a wtedy trudno opszeć się pokusie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 mozesz mi zaufac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 to tez leniuszku :)...ale nie poszcze bo, hmm nie jestem wierzacy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Kabel, ok...zaryzykuję i Ci zaufam :) Jakby coś nie wyszło mam namiary na Ciebie i natrę Ci uszu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 heheh moze to tarcie uszu by mi sie spodobalo :P poczekam moze cos sie nie uda :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 cześć kabel usb mam dla Ciebie marne wieści, nie było kontynuacji wczorajszego snu ale za to rano potzrbny mi był kabel usb a Ciebie nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 17, 2009 a co to za rwanie :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 PZU :) ...tak wyszlo :O zawieruszylem sie gdzies ,ale teraz juz wiesz gdzie leze to bede pod reka :) liczylem troszke na dokonczenie snu :)......cholera zostal tylko jeden guzik do odpiecia i nastala by jasnosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Kabel....to Ty zamiast trzymać kciuki i czekać na info z mojej strony, że już skończyłam z postem cieszysz się na myśl o moim niepowodzeniu i kolejnym roku diety??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Kabel....bardziej interesujące jest to, że ten jeden jest nie odpięty :D Teraz masz pole do popisu dla swojej wyobraźni :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 cicho bo teraz ja mówię :D ....jakie by nie bylo, wazne ze nie na fotelu dentystycznym :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 wybacz leniuszku :)...pomyslalem o sobie (nacieranie uszu) ;) no jasne ze trzymam kciuki i bede trzymal pozniej, przeciez wiesz.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 no tak :)...moja wyobraznia jest nieograniczona ,ale i tak sie ciesze ze zaczalem odpinac od gory :D szlak by mnie trafil gdybym zaczal od dolu a PZU przestalaby snic :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 hmmmmmmm....to zróbmy tak: jak skończę post...to WTEDY natrę Ci uszu ;) Teraz będę miała pewność że będziesz bardzo mocno trzymał kciuki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 17, 2009 ale Wy się rozpisujecie... nie nadążam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 mysle ze to dobra umowa wiazaca :) jestem na TAK ! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 cicho bo teraz ja mówię :)....no spiesze sie z pisaniem :O jeszce dzis pozegnam sie z "kobieta z kafe"... jesli jutro wpadne to na krotko .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Kabel....z jaką "kobieta z kafe"...???? Śpiewaj nam tu:D Cicha a Ty czego beksasz?? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach