A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 gdzie idziesz leniwiec ??? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 17, 2009 co to za tankująca dziewczyna...? gdzie penis..? gdzie ten topik? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 leniweic, nie bądz taka, nie odchodż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 leniweic, nie bądz taka, nie odchodż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 lenoiwiec nie bądz taka, nie odchodz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 17, 2009 co sie znowu pieprzy z tym kafe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 kooorwa nie wchodzą mi posty chcecie wiedzieć co sobie właśnie pomyślałam i o czym myślę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 wiecie, co własnie sobie pomyslałam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 co pomyslalas PZU ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 wszystkie posty podwojone pomyslałam sobie, że jestem ciekawa jak wyglądacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 heheh moge cie tylko zapewnic ze nie wygladam jak kabel :)a z reszty jestem zadowolony ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 dobra Kochni :D uciekam buszować po sklepach za prezentami :D może wieczorkiem się pojawię....jek nie padnę ze zmęczenia :O :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 PZU....ja nie jestem zbyt "ciekawa" z wyglądu {beksa} nie masz czego żałować :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Śpiący Leniwiec>>> milych zakupow :)... jestem innego zdania i PZU :) nie rozpinam bluzek nieciekawym kobietom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 no ja myslę kabel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 heheh :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 kabel, mogę Cię o coś zapyrtać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 zapyrtać:D:D:D:D:D:D zapytać miało byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 mozesz PZU ;)....ale nie moge ci obiecac ze odpowiem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 ty nie możesz ale ja Ci zadaje: czy ty jesteć chop czy baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 cześc duchu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 heheh pewnie ze moge :) nawet w stpce kiedys mialem :) jestem facet z krwi i kosci :) zreszta nie zostalbym mianowany krolem kafe tylko krolowa :D a nia zostala setunia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 czesc duszek :D no nimom cyckow :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 17, 2009 niewitanym ja już kiedyś swoje zdjęcie pokazywałam, ludzie zawałów podostawali, tak więc z racji Twego stanu błogosławionego nie będę Cię PZU straszyć i oszczędzę Ci koszmarów, jak i również innym użytkownikom portalu kafeteria.pl :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 kabel>>> a masz taką dziewczyńską stopkę cicho>>> chyba widziałam, takie w kasku na jakiejś wspinaczce tak(zdjęcie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 17, 2009 nie to niestety nie ja :P ale specjalnie dla Ciebie moje zdjęcie w galerii na fotosiku :P jak znajdziesz - będziesz miała pełen mój obraz :D oczywiście jeśli śledzisz temat dzisiaj od rana ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 mozna by powiedziec ze jest tak :) a to dlatego ze tyczy sie aniolow :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 to ja tez Cie znajde cicha :) ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 ale anioly to nie tylko plec zenska :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 he ciccha, ładnia niunia z Ciebie, a jaka młoda widzę wiejskie klimaty w tle znam sie na tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach