Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 hmmm....kupiłam zestaw płyt Bocelliego-to dla mamy :) chanel5-to dla siostry:) Barbi w sukni ślubnej :O-to dla chrześnicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 hmmm....kupiłam zestaw płyt Bocelliego-to dla mamy :) chanel5-to dla siostry:) Barbi w sukni ślubnej :O-to dla chrześnicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 ludzie pracy :) Leniwczyku zazdroszczę Tobie pomysłowości co do prezentów Cholerko w żadnym wypadku 21 :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Leniwiec aż 12 zestawów tych prezentów ?? :D Toś bogata jest :P:P 12 butelek chanel to by mi wypłaty przy szóstej brakło :D:D:D A gdzie reszta :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 17, 2009 butelek... może flaszek od razu :O:O flakonów miałam na myśli :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Cicha co piłaś ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 17, 2009 coca-colę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 18, 2009 No dlaczego Wy jeszcze śpicie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 18, 2009 jeszcze śpime bo jest ciemno zimno wietrzno i najlepiej pod kołderką jest :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 18, 2009 Pod kołderką to się nie śpi , a buszuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 18, 2009 figielku może Ty lubisz tak po bożemu, ale ja tam pod kołderką zdecydowanie wolę spać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 18, 2009 Ja jeszcze nie wiem jak lubię :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 18, 2009 ok, nie wnikam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 18, 2009 A już myslałam , że z jakąs propozycją wyskoczysz , a tu kicha :o :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 18, 2009 leniwcu powtarzasz sie :P figielku , no na szczęście. Miałam nadzieje, ze nie 21, bo nie posiadam takowego Musiałabym pożyczać :) Zaczyna mnie wkurzać to, ze są wieczne problemy z kafe i chyba sie stad wymelduje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 18, 2009 Cholerko i myslisz , że znalazłby się chętny żby pożyczyć go do takich celów ? :D No i fajrant :D rozchodzić się do domków już :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 18, 2009 żeby * :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 18, 2009 witajcie gwiazdy:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 18, 2009 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 18, 2009 śpicie jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 18, 2009 chcielibyśmy, ale w pracy to raczej nie możliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 18, 2009 to dlaczego Was tu nie ma oprócz ;OCiebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 18, 2009 bo wszyscy ciężko pracują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach