fioletowy widelec 1 Napisano Grudzień 30, 2009 o matko święta dobrze że ja już nie pale :O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inteligentny i mądry człowiek Napisano Grudzień 30, 2009 Dzień dobry wszystkim...... :D :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 30, 2009 no to ide zapalić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inteligentny i mądry człowiek Napisano Grudzień 30, 2009 zioło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 30, 2009 Diabeł.....jakie ziolo? widelec ma na myśli kuchnie polową :D Cicha....tylko się nie zaciągaj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 30, 2009 Leniwiec ale palenie bez zaciągania nie ma sensu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inteligentny i mądry człowiek Napisano Grudzień 30, 2009 Leniuszku Ty na forum tylko raz pokazałaś że jesteś smutna................. a tak to ciąge śmieje ci się twarz od ucha do ucha :D :D :D :D :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 30, 2009 kurde... ale mam roboty :O:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inteligentny i mądry człowiek Napisano Grudzień 30, 2009 cicho bo teraz ja mówie -------> masz racje.......... wtedy się nawet tego nie poczuje............... :D :D :D :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Grudzień 30, 2009 tak dla ścisłości, to ja nic nie palę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inteligentny i mądry człowiek Napisano Grudzień 30, 2009 cicho bo teraz ja mówię ---- to wykonaj ją solidnie :D :D :D fidelec-------> to dobrze :D :D :D :D :D że już skończyłaś............ :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 30, 2009 sztuciec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Grudzień 30, 2009 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2010 i szalonego Sylwestra dla Leniwca i wszystkich na tym topike :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 30, 2009 rewq----dziękuję i Wzajemnie pomyślności w Noeym Roku :D Diabeł....ja często mam humory ...niestety :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 30, 2009 a jak u Was za oknem ? U mnie biało, a w firmie stan podwyższonej gotowości :P Chodzą tylko kierownicy i krzyczą "chłopaki akcja" :D Piaskarki już gotowe stoją :D:D Tylko szkoda mi ich trochę, współczuję tym którzy mają nocną zmianę jutro... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 30, 2009 Cicha...U mnie śniegu już prawie nie ma :( a to co jest to nie jest białe :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 30, 2009 a u mnie pięknie sypie:D w ogóle jaką widelec toczy rozmowę z przerwą :D:D nie dam se rady :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Grudzień 30, 2009 cicha, ty daj spokój dobra :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 30, 2009 Cicha....taaak...bardzo zajmująca :D aż milo poczytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 30, 2009 widelec...mam nadzieję, że się dopiero rozkręcasz:D brakowało mi Twojego dowcipu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 30, 2009 ojjj widelec dawno się tak nie uśmiałam :D cały czas mi się micha jeszcze cieszy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 30, 2009 Cicha...ale to foto Przerwy jest zajebiste :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 30, 2009 hahaha no bo ja se wyobrażałam płaską przerwe w bikini a ta dojebała do pieca z tym że w ręce będzie górę od kostiumu trzymała :D:D:D Aż mi normalnie centralnie mandarynka w przełyku utknęła :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Grudzień 30, 2009 cicha- ale popatrz na to realistycznie- gdzie ona ma go trzymać jak nie w ręce? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 30, 2009 hahah...cicha biegnij prędko do łazienki po przepychacz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 30, 2009 a jak wystąpi bez kostiumu (nawet jeśli ma go w ręce) to ludzie pomyślą że albo wariatka, albo biedna...a tak....pomyślą że nudystka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Grudzień 30, 2009 albo ze to miły młody chłopiec ":D Chyba mnie poniosło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 30, 2009 na klatce górnych żebrach i mostku z jakimś porządnym ściągaczem może by i się utrzymał, no i splutków nie byłoby widać przynajmniej :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość harfiarzzzzzz Napisano Grudzień 30, 2009 http://www.tinyurl.pl?rA4ttNdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inteligentny i mądry człowiek Napisano Grudzień 30, 2009 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3415276&start=5850 To prośba o odblokowanie................ zgodzi się ktoś???:D:D :D :D o wstawiennictwo??? :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach