PZU 0 Napisano Styczeń 25, 2010 fioletowy--- z nami wszysko ok tylko troche przymarzamy:D, ale przynajmniej dobrze sie czujemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jemu już nic nie pomoże Napisano Styczeń 25, 2010 donosiciele :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość donosiciele i konfidenci Napisano Styczeń 25, 2010 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skarżypyty Napisano Styczeń 25, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 25, 2010 leniwiec---cóz to za impreza była, po której wystapił u Ciebie kac:Dczytałam o tym:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jemu już nic nie pomoże Napisano Styczeń 25, 2010 jak mozna tak donosic? My tylko chcemy porozmawiac :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jemu już nic nie pomoże Napisano Styczeń 25, 2010 i przesancie nam spamowac topik :O My nie spamujemy :O Konfidenci :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość str 165........ Napisano Styczeń 25, 2010 PZU to kłamczucha i hipokrytka:D:p donosicielka o logice Kalego:D fujjjjjjjjj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i znow poszli doniesc Napisano Styczeń 25, 2010 donosiciele :D Zal mi was :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 25, 2010 odpierdol sie odemnie zakłamany konfidencie pijawczany, nie zniżam sie do Twojego poziomu, przykro mi i nie donoszę, jestes najgorszym prymitywem na tym forum, mało tego brak Ci odwagi żeby napisać na czarno i nie zapomnij od razu poleciec sie poskarżyć jakas to Ty nieszczęśliwa i obrażona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i znow poszli doniesc Napisano Styczeń 25, 2010 I jeszcze tchorze donosza na pomaranczowo :D Konfidenci :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i znow poszli doniesc Napisano Styczeń 25, 2010 pzu droga kuleznaka ladaco i glena b uwazaj bo ci zylka peknie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie zamieniajcie sie w ladaco Napisano Styczeń 25, 2010 ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzu leniwiec i widelec Napisano Styczeń 25, 2010 to najwieksze niedoroby na forumie dzieci wojny ps widelec taka jestes chora kartek utrzymac nie mozesz a przykompie masz sile siedziec:O taka zalofciana jestes w swoich przyjacoleczkach z neta:D leniwiec to juz w ogole jak wjedzie z jakąś riposta to nie wiem czy mam sie smiac czy plakac nad jej poziomem intelekutalnym w tym wieku w ktorym jest. czytajac jej posty mam wrazenie ze wypowiada sie tu dziewczynka zpodstawowki:O a pzu to...juz wczesniej ktos napisal... zaklamane sucysko z ryjem jakby jej po nim przjechal traktore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to o czym gadamy Napisano Styczeń 25, 2010 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bedziemy swintuszyc Napisano Styczeń 25, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o seksie Napisano Styczeń 25, 2010 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moze byc Napisano Styczeń 25, 2010 siedze w samym szlafroczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ok zaczynaj Napisano Styczeń 25, 2010 Twoja najwieksza fantazja erotyczna to ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość str 165........ Napisano Styczeń 25, 2010 14:50 [zgłoś do usunięcia] PZU tu sie nie donosi ani nie rozpętuje niepotrzebnych awantur jest nas dwoje PZU i pzu http://PZU.powiedz.to umrzeć, to zbyt mały powód aby przestać kochać do tego jesteś ordynarną chamką,osądzasz wszystko i wszystkich,szkoda mi czasu na ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mlaskam pytonga Napisano Styczeń 25, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość obcy facet poznany na imprezie Napisano Styczeń 25, 2010 kaze mi isc ze soba to pustego pomieszczenia a tam bierze sila od tylu, ciagnie za wlosy i bije po tylku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Styczeń 25, 2010 Ale bez spamu proszę. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ok zaczynaj Napisano Styczeń 25, 2010 spamy to zostaly u nas na topie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ok zaczynaj Napisano Styczeń 25, 2010 Myr jak tam kac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 25, 2010 Leniwiec- to i Tobie się kac przydarzył ? :D PZU- oj nie stresuj się, Tobie sie nie wolno denerwować :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mielismy gadać o seksie Napisano Styczeń 25, 2010 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ok zaczynaj Napisano Styczeń 25, 2010 Leniwiec Ty tez masz kaca? :D pzu wlasnie nie denerwuj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ok zaczynaj Napisano Styczeń 25, 2010 moja fantazja: zostaje uprowadzona, zamknieta w ciemnej piwnicy, zwiazana i pobita. Wchodzi moj oprawca i zaczyna sie ze mna draznic. Przyklada mi noz do szyi, pozniej tym nozem rozrywa mi bluzke, na zewnatrz wypadja moje piekne jedrne piersi............... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość troche chora ta fantazja Napisano Styczeń 25, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach