Gość ślina mi cieknie Napisano Styczeń 25, 2010 No...a pozniej sie dowiadujesz, ze slodziles sobie kawe sproszkowanymi jajami tura, np. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kicia Bursztynowe Oczko 0 Napisano Styczeń 25, 2010 czy mozecie zabrać ode mnie uzytkownika o nicku rewq? przyczepił sie jak rzep do psiego ogona i odczepic od kilku dni nie może:o zagospdarujcie go tu w jakis sposób:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 25, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=p90MsLEWYxI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kicia Bursztynowe Oczko 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Leniwiec...no cóż...o gustach sie nie dyskutuje...o tych muzycznych tez...ale cieszmy się chwilą.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ślina mi cieknie Napisano Styczeń 25, 2010 Leniwiec, ale ty muzyki sluchasz, nie ma co :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 25, 2010 to moje wyobrażenia o potencjalnym degeneruchu :P :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 25, 2010 chcę swas poznać lepiej, skoro tu piszecie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Cześć Leniwiec :) Urządzasz otwartą imprę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ślina mi cieknie Napisano Styczeń 25, 2010 Chetnie sie poznamy :P Moze na poczatek mala wymiana fotkami? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kicia Bursztynowe Oczko 0 Napisano Styczeń 25, 2010 no widzę,ze stereotypami myslisz...no i zaszłosci historyczne pokutują... jak zdegenerowany to musi miec coś z Rumuna--->w tym przypadku piosenki i do tego Niemiec,zeby go sobie jeszcze bardziej obrzydzić.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Klon.....jak zamknę drzwi to degeneraci oknem wlezą :O więc lepiej ich zaprosić i cieszyć się, że są inni niż ja....a więc nie jest ze mną jeszcze tak źle :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Kicia...taaak....mam do was uraz...że mnie wygoniliście ze swojego topiq a teraz włazicie do mnie z buciorami...których nawet bucików nie wytrzecie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Spójrz na to w ten sposób: będziesz miała największy top w mieście :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ślina mi cieknie Napisano Styczeń 25, 2010 Wlasnie, nacykamy 100.000 postow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Styczeń 25, 2010 A jak zrobi się nieznośnie tłoczno, to zawsze możemy przeniesieść się na top dla degeneruchów. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kicia Bursztynowe Oczko 0 Napisano Styczeń 25, 2010 ależ top stoi otworem..idz tam i sie wpisuj:D aa..i widać,ze jestes tu w miare krotko...nazwa topu ma się nijak do tego kto tam pisze:D achh te stereotypy;-) pozory mylą choc przyznam,ze czasami nas ponosi i piszemy cos tam bez sensu;-) ale raban i zamaet sieja najczesciej przypadkowe pomarancze co to doslownie tutuł topu biorą:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 25, 2010 klon...może ja jestem oryginalna...ale moim celem nie jest nacykanie 100000postów :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ślina mi cieknie Napisano Styczeń 25, 2010 Na topie dla degeneruchow jest teraz tylko ladaco i tak jak wam obiecal bedzie nam spamowal :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 25, 2010 taak..ladaco u was spamuja...a wy tacy mili i fajni tutaj tylko piszecie :d hmmm...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ślina mi cieknie Napisano Styczeń 25, 2010 Ladaco nas obrazal, nie rozmawial :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość leniwiec do ciebie mowie Napisano Styczeń 25, 2010 tobie sie wydaje że to twój prywatny top??? :D tylko ty i twoje znajomki mogą tu pisać???? z jakiej racji?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Styczeń 25, 2010 leniwiec do ciebie mowie ----> powszechnie wiadomo, że każdy na kafe może napisać gdzie zechce i co zechce. Ostatecznie to co ktoś pisze świadczy o nim, a nie o nas ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Orange---tobie odpowiadam.....a tobie się wydaje, że nie robicie nic złego, zachowując się w ten sposób? Dobrze wiesz, że nie chodzi o prawo pisania na topiq, ale o sposób i powód, dlaczego to robicie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ślina mi cieknie Napisano Styczeń 25, 2010 A co z naszym pisaniem jest? Raz piszecie, ze mozemy pisac, ze nigdy nie bedziecie donosic, za chwile mowicie do nas zebysmy "wypierdalali" i donosicie na nas. To chore :O Sonczmy ten temat, bo to robi sie juz nudne :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Styczeń 25, 2010 Przerwa konsekracyjna. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 25, 2010 leniwiec, Klon, cholerka--- Leniwiec ale stron natrzaskali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Orange...bo pisać możecie, ale to wcale nie oznacza, że mam tryskać radością :) p.s.wiesz co to oznacza oronnia??? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ślina mi cieknie Napisano Styczeń 25, 2010 No to dobrze. Bedziemy pisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Styczeń 25, 2010 oronnia } A w życiu. :o :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to pewnie coś od aronii Napisano Styczeń 25, 2010 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach