rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 cicha ---> przyjmij moje apolodżajs :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 PZU, bądź tak miła i mnie też prześlij joakra@onet.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 Pzu gratulacje!!! Bardzo podobnie sobie Ciebie wyobrażałam, tylko mam jedno "ale" ;) wyglądasz tak delikatnie i niewinnie ;) Tak skromnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 cicha, PZU wysyla tylko za pobraniem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 PZU do mnie też wyślij nie wstydź się trele30@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 no a ja wyobrażałam sobie Ciebie inaczej, troche gorzej, starzej:D a nie jestem skromna, miła i delikatna kiedys taka właśnie byłam, ale życie mnie oduczyło bycia dobrym i miłym dla wszystkich pomoimo wszystko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 1, 2010 a ja też zasłużę? :) ----- e.gumtree@wp.pl PZU GRATULACJE !!!!!!!! To ile Ci jeszcze tych sesji zostało do zakończenia edukacji? cicha- przepraszam, że się śmiałam... ale ja nie obiecałam, że nie będę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 rewq---najpierw Ty mi jak tam zdrówko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 gorzej, starzej :D :D :D i myśle, że te dodatkowo kg tylko dodają ci urody :) mam nadzieje, że kiedyś dostane od Ciebie fote w ciąży :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 cholerka Ty też mogłabyś swoje kopsnąć :P Ty moje widziałaś? bo PZU na pewno :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 figiel, jeszcze trochę, ale najważniejsze że już jedna za mną ja dopiero zaczęłam kolejne uzupełniajace, także to pierwsza sesja:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 cicha no nie widziałam :( wyślę ci, ale ty mnie też wyślij, dobrze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 nie ma problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 rewq-cóz to za mina:( chollerka, zobaczymy, narazie nie mam jeszcze żadnego foto w ciąży:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 1, 2010 PZU mam wrażenie że nazwałaś mnie figiel :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 cicha poszło pzu żartujesz? nie uwieczniasz brzuszka? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 moja minka smutinka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 fioletowy---przepraszam, wiedziałam że to kiedys nastapi:(zawsze się w porę na tym łapałam że Was mylę, no sama wiesz i to na "f" i to na "f" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 rewq zauważyliśmy, ale udajemy, że nie zwracamy uwagi :P bo nie wiemy dlaczego tak masz :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 bo pezetuuu nie daje zdjęciów altruitystycznie tylko na wymianę a ja nie mam :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 rewq--bo ja tylko coś za coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 to ja pierTole taką impreze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 rewq-mówi się smyram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 rewq, bo Ty byś chciał wszystko za darmo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 Ja zawsze biorę to co chcę , a tyczy się to takze brzoskwiń :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 1, 2010 PZU...a czy ja też dostanę foto? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 Leniwcu, a czy ja dostanę foto bliższą niz z 5 km? :P cicha jaka Ty jestes mlodziutka!!! Szok ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 cholerka, szczerze mówiąc to myślałam żeś Ty taka zapyziała baba lat 40 :D sory :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 rewq czy Ty aby nie za czesto piszesz o brzoskwinkach ? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach