Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 1, 2010 Zdzira...a mewnie że z mniejszej niż 20 km...a co :P widelec...nie mogę dać linka do NK bo już tam nie mam kąta :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 leniwiec---poszło fioletowy, ale ja nawet nie chcę zaglądać na nk:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 1, 2010 zdzira strasznie mi się podobają twoje niknejmy :D Leniwiec- to dlatego mi znajomych ciągle ubywa!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 ja pozostanę INCOGNITO i nikomu nie dam fotki , jeno Setunia mnie widziała :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 PZU a ja ?? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 1, 2010 rewq----nikt Cię nie zmusza do dawania fotki :) Twa wola :) PZU....normalnie jestem w szoku :D Myślałam, że wyglądasz na starszą i....postawniejszą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 Leniwiec a ja ??:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 leniwiec--czyli jestem ładniejsza niz myslałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 Leniwiec ale ty dzisiaj rzeczowa jestes , jakaś taka bez poczucia humoru :-P Kafezdzira --> może kiedyś :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 1, 2010 PZU no weź mi daj fotełe zadowolą Cię moje dane do NK? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 hmmm Leniwiec nie pamiętasz... wcale się nie dziwię bo żadnych mi nie słałaś :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 1, 2010 Chollerka,Zdzira,Cicha...poszło :P rewq....naprawdę?? nie zwróciłam na to uwagi :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 a tak poza tym to ja też mam Tobie Leniwiec słać czy już się na mnie napatrzyłaś :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 tak Leniwiec bo mi nic nie umknie :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 1, 2010 Cicha...ślij aktualne :P ja zapomniałam, że mnie widziałaś tylko na NK :) rewq---fakt...jesteś spostrzegawczy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 no to czekam jeszcze na dane Widelca i fotke PZU :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 " rewq---fakt...jesteś spostrzegawczy " znam się na kobiełkach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 1, 2010 hahahhaha.....zdzira...Ty jesteś ta fioletowa? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 " Rewq, to ja tu reaktywuje dlla ciebie swoje stare nikełe, a ty mi tu, ze moze kiedys? foch z przytupem, ide do pracy zaraz " Raz w życiu zachowam się jak Ladaco i powiem: " informacja zaszyfrowana " :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 zdzira ---> wszystko przed nami , ja się z Setą mam spotkać i się nie chwalę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 Leniwiec ale ja nie mam przy sobie aktualnych poza tym w ogóle nie mam aktualnych :( no może jedno ściągnę od Misia z nk :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 spoko zdzira :D ale gdzie ty mieszkasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 1, 2010 Zdzira :D miłej pracy :D:D Cicha....dziękiz a foto :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 Leniwiec poszło :P OŚWIADCZENIE OŚWIADCZAM WSZEM I WOBEC, ŻE OBRAŻAM SIĘ NA PZU DLATEGO ŻE NIE CHCE MI PRZESŁAĆ SWOJEGO ZDJĘCIA TAK JAK WSZYSTKIM INNYM :( I W OGÓLE TO FOCH Z PRZYTUPEM W STRONĘ PZU :(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 ja daje tylko w zamian(foto) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 PZU ( pzu ) proszę się natychmiast wytłumaczyc i złożyc samokrytykę przed kolektywem !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 cicho--a nie wystarczy Ci że powiem że jestem ładna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 mi wystarcza :D wierzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 1, 2010 PZU....spoko, możesz Cichej przesłać foto :D nie pośle jej dalej bo wie, co jej grozi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach