Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 5, 2010 Skorpion jest naj seksowniejszym Znakiem Zodiaku.Jest namiętnym kochankiem. Jest bardzo zazdrosny. Potrafi uknuć misterną intrygę, aby pozbyć się rywala. a więc uważać kobietki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 5, 2010 chollerka....masz życiorys THE BEST :D:D PZU...przecież to cala prawda o skorpionach :D widelec...czy masz nalane lico??? Wiesz...ja Cię widziałam bez siniaków ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 5, 2010 Potrafi być pocieszycielką dla mężczyzn, a oni uważają ją za wcielenie kobiecości. Potrafi usidlić mężczyznę i owinąć go wokół palca.Najwrażliwszym obszarem kobiety Ryby są stopy. Lubi, kiedy kochanek nie tylko je pieści, ale nawet gdy zdejmuje jej pantofle i rajstopy. Każdy dotyk silnie ją podnieca. Właściwie chciałaby, aby seks składał się z miłości i harmonii, marzy, by z kochankiem osiągać stan pełnej symbiozy: Kocha się na chmurce, w falach morskich i w piasku wybrzeża. Marzy o centaurach, piratach i męskiej przemocy. Jej wyobrażenia są zaprzeczeniem rzeczywistości, w której jest łagodna i skłonna do kompromisu. Leniwcu, ja sie nie obawiam :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 5, 2010 Osoby spod znaku Ryb bywają ludźmi bardzo ciekawskimi. Cechę tę posiada pan Zenon z Bydgoszczy, który z ciekawości dość często zagląda do kieliszka. :D :D :D :D :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 5, 2010 pani krawcowa może uszyć mi sukienkę za bagatela 400zł :O oczywiście materiał we własnym zakresie, bo 400zł to faktycznie tyle co na waciki i pani się nie kalkuluje :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 5, 2010 Skorpiony mają zazwyczaj bardzo praktyczne podejście do życia. Przykładem może być pan Leon z Garwolina, który z okazji Dnia Kobiet zamiast kwiatka kupił swojej żonie kilogram ziemniaków, chleb, mleko oraz dwie kostki masła. :D :D :D Leniwcu :D Strzelec Oczywiście, do czego sie nie weźmie - spieprzy. W dzieciństwie zabiera najmłodszym cukierki. Ma skłonności do samogwałtu i podglądania w toaletach. Na starość spisuje wspomnienia, od początku do końca zmyślone. :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 5, 2010 A kto byl spod znaku wagi? Trzeba mieć prawdziwego pecha, żeby sie urodzić pod tym znakiem. To przesądza właściwie o wszystkim. Wagi maja krótką pamięć, wzrok, dwie lewe ręce, tępy słuch i dowcip a ambicje zawodowe i poczucie humoru w zaniku. Nie mają szczęścia do pieniędzy, powodzenia w miłosci, rozumu i zdrowia. Ze względu na to co Wagi mają i to czego nie mają - są idealnymi małżonkami. Pod znakiem Wagi przyszło na świat wielu doskonałych policjantów. Wystarczy wspomnieć tu o panu Władysławie z Gdyni, który w swojej karierze aresztował już kilku groźnych przestępców, między innymi emeryta karmiącego gołębie w miejscu niedozwolonym oraz kioskarkę sprzedającą prezerwatywy nieletnim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 5, 2010 Skorpiony mają zazwyczaj bardzo praktyczne podejście do życia. Przykładem może być pan Leon z Garwolina, który z okazji Dnia Kobiet zamiast kwiatka kupił swojej żonie kilogram ziemniaków, chleb, mleko oraz dwie kostki masła. ---jakbym czytała o swoim mężu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 5, 2010 o wypraszam sobie, ja nie mam skłonności do samogwałtu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 5, 2010 widelcu, ale nic nie wspomnialaś o podgladaniu w toaletach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 5, 2010 z dwojga złego... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 5, 2010 czuję się, jakbym Was znała :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 5, 2010 hahaha co typiara :D:D:D:D http://nasza-klasa.pl/profile/29868280 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 5, 2010 O BO ŻE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 5, 2010 cicha- lo matuleńko :O :O :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 5, 2010 ale bździunia :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 5, 2010 Dziewczyny pamietajcie o jednym :D Jak będziecie robic sobie zdjecia do lustra nie zapomnijcie zrobic dziubka, a przede wszystkim umyć lustra !! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fioletowy na orencz Napisano Luty 5, 2010 http://nasza-klasa.pl/profile/29868280/gallery/28 Jakbym ją zobaczyła na ulicy i byłabym facetem to zatrzymałabym się w wiadomym celu :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 5, 2010 fioletowy Ty sie nie ciesz ;) tu jest nad czym zaplakac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 5, 2010 skąd ona ma tyle kozaków???? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 5, 2010 zaopatruje sie w hurtowni, badz wypożyczaja jej formowe do pracy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 5, 2010 *firmowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fioletowy na orencz Napisano Luty 5, 2010 http://nasza-klasa.pl/profile/29868280/gallery/10 I podpis: Księżniczka własnej bajki :D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 5, 2010 kiedys na kafe krążył link do takiej starszej babki. . fajna byla :d widelcu nei wiesz co tam u Karolajn? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 5, 2010 nie, nie, nie ona ma nawet różowe sciany, różowe łóżko i różowy kocyk z dalmatyńczykami :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 5, 2010 Karolajna oficjalnie odrzuciła moje zaproszenie do NK, nie uwierzyła, że spotkałyśmy się kiedyś na imprezce w Gnieźnie :D No i ma zablokowaną galerię, więc nic już nie da się zrobić :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 5, 2010 A zmienila główna fote? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 5, 2010 ufff przebrnęłam przez całą :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fioletowy na orencz Napisano Luty 5, 2010 a nawet nei wiem, jaką ma teraz, czekaj, zerknę :) proszę: http://nasza-klasa.pl/profile/14361857/gallery/album/3/346 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 5, 2010 a ja nie jestem zalogowana w NK :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach