Gość Napisano Luty 11, 2010 aaaa, spoko:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Luty 11, 2010 zdzirka >>hmmm z Toba to jeszcze moglbym przemyslec, ale za ciebie ???? z tym kremem to wlasnie chodzi o to by nawilzyc ...przynajmniej usta sa elastyczne i mozna sie smiac nie narazajac tkanki na rozrywania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 11, 2010 czyli odliczając na paliwo, to zostanie mi jakieś 160-170zł na rękę Gadaj co mam robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 11, 2010 ooo cholera, ja też mam zajady, ale mi zawsze pomaga pocieranie złotem, pocieram obrączką to przynajmniej taki mam z niej pozytek:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 11, 2010 PZU....twierdzisz, że pomaga???hmmm.....w takim razie po pracy kupię sobie obraczkę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 11, 2010 pzu moja obrączka tak mi się wytarła, że boję się nią trzeć o cokolwiek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 11, 2010 PZU hahaha :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 11, 2010 Zdzira....ja bym się z Tobą chętnie zamieniła :D lubię zajmować się dziećmi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 11, 2010 cholerka---takie masz zajady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 11, 2010 kobiety poszalały :O czytam właśnie, że waż przy 160 cm wzrostu 47-50 kg i twierdzą, że to za dużo :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 11, 2010 pzu nie :D tak nią trę :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Luty 11, 2010 bo kobiety ida slepo za panujaca moda :O...47/50 kilo przy takim wzroscie to tak jakosc cienkawo wyglada ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 11, 2010 yyyy, sory:o ja tez lubie zajmowac sie dziecmi, ale w taka pogode nie chcemi sie wyjsc z psem, a co dopiero popiertalac przez cale miasto cicha, uzupelnisz dziennik, nauczysz dzieci pojazdow, zaspiewasz 2 piosenki, uzupelnisz ksiazke, tak w 4grupach i o 4tej jestes wolna zdaloby sie zjesc jakies sniadanie.... Ide cos zmontowac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Luty 11, 2010 hehehe "cholerka---takie masz zajady" :D wieksze od obraczki dlatego tak sie sciera szybko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Luty 11, 2010 zdzirka >>.przez ciebie zglodnialem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 11, 2010 kabel to nie z zajadów się ściera :D Ale też wykrzywiła mi się :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 11, 2010 chollerka....to z czego ona jest?? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Luty 11, 2010 to jak nie od zajadow ,to znaczy ze polerujesz ja codziennie uzywajac kremow do pilingu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 11, 2010 leniwcu niby ze złota, ale zaczynam podejrzewać, że to tombak :O :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 11, 2010 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 11, 2010 cześć pączucie moje ukochane Po pierwsze widzę że tu coś o mnie beze mnie. Biorąc pod uwagę fakt, że nie jestem szczegolnie błyskotliwa, może mi ktoś powie, kto jest moim fanem? :O Ale o łał, ktoś ma mnie w swoim nicku, to prawie jak zaszczyt :D Zdzira- a za mnie pójdziesz do pracy jak ja pójde za ciebie? :O Ale pogoda Od rana zapycham się faworkami co wczoraj napiekłam żeby nie odczuwać smutku z powodu tej cholernej aury :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Luty 11, 2010 czesc widelec :) nie patrz na aure skup sie na slodkosciach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 11, 2010 kabel witaj właśnie jem pączka, ale faworki już mnie wołają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 11, 2010 widelec, zalezy, ile mi zaplacisz ale moge cos potlumaczyc, dawno tego nie robilam;) Jak ja zazdroszcze tym, ktorzy dotarli juz do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 11, 2010 ja ostatnio nie tłumaczę, siedze bezczynnie i odbębniam 8 h :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Luty 11, 2010 heheh ja sie w pracy nawet obudzilem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 11, 2010 widelcu odbierz @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 11, 2010 chollerka jakich ty masz ładnych chollerków!!!! Powiecie mi, o co chodzi z tym fanem? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Luty 11, 2010 na mnie juz czas :) zycze wszystkim milego dnia :) i slodkiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach