rewq 0 Napisano Luty 16, 2010 zdzira --->>>> a gdzie TY pracujesz , moja ty Anno S. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 16, 2010 jestem lektorem w przedszkolu ( a w zasadzie to w 5ciu przedszkolach) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 16, 2010 fajna posadka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 16, 2010 jak myślicie- czy w opinii oranża jestem gimgównem czy czarnym nickiem prowokującym kłótnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 16, 2010 fajna fajna ale czasem marzy mi sie mniej tworcza praca i momentami tesknie za swoja stara praca przy biureczku:D ale nie narzekam;) To co z tym pitem? kurde, naprawde nie wiem co zrobic, nie przesla mi go na 90%, nikomu ze starych pracownikow nie przysylali:o z obecnej pracy dostalam, ale przeciez nie rozlicze sie tylko w polowie:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 16, 2010 widelec, zdecydowanie jestes gimsztuką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 16, 2010 zdzira ---> jedź po tego pita i wydrzyj im go z gardłów :D zdzira a to posłuchałaś ? http://www.youtube.com/watch?v=4WXAg2dqs7A Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bvjyhgys Napisano Luty 16, 2010 jak leci tekst piosenki z kasztaniaków ? ( bajka lecąca na TVP3 lata 90') Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 16, 2010 ale ich glowna siedziba jest w gdansku miodzio rewq Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 16, 2010 cieszę się zdzira :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 16, 2010 ''kto to taki? kasztaniaki!'' nie pamietam wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 16, 2010 ja oglądałem Smurfy :-P , pszczólkę maję oraz Reksia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 16, 2010 oho, i spamerzy wrócili :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 16, 2010 :D tobie też kija w oko debilu że tez jara cię cos takiego :D spamujta se debile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 16, 2010 ja też jeszcze nie mam pitów :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 16, 2010 malaga tiki taki i kasztanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 16, 2010 atak stoolejarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 16, 2010 cicha, i co zrobisz jak nie dostaniesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 16, 2010 klon--->>>>> a jak porozumieć się z kims mającym zamiast mózgu zlepek filmów z Jenną Jemason i kilka synaps na krzyż ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 16, 2010 :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 16, 2010 powieszę kadrową za kłaki a pani w zusie wyjebe w kły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 16, 2010 mufcie soś :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 16, 2010 słuchajcie, ale mam kiepski dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 16, 2010 a co się stało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 16, 2010 sztuciec, co je? a ja dzisiaj po pracy ide kupic sobie nowe szpodnie i perfumy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 16, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=_7C9KbvSJJQ pamietacie??:( :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 16, 2010 Zdzira---czyżby nowy obiekt pojawił się na horyzoncie? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach