bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 dziewczynki mało rozmowne ladaco, musimy je rozruszać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 18, 2010 Leniwiec jako do autorki topidła :-) zwracam się z postulatem zgłoszenia bajo srajo i resztyy zgraji do usunięcia :D lub zablokowania , bo szczerze mówiąc w tak zasmrodzonej atmosferze pisać mi się nie chce i nie tylko mi ( patrz : zdzira , cholerka ... ) zaraz posypią się teksty o donosicielach , jakież to przewidywalne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 nie mam nic przeciwko ladaco :D moze na odwrót być :P a tobie rewq o so chozi??? rozmawiam sobie z ladaco o kobitkach, wódeczke popijamy, masz coś przeciwko????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirsonowa orencz Napisano Luty 18, 2010 rewq, czas chyba wrocic do podszywow, ja sie juz przelogowalam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq ohhhhh 0 Napisano Luty 18, 2010 rewq ale mnie ocalisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 facet chyba sie konkurencji boi:D spoko pokaż która twoja jest a kijem nie dotnchne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 chyba że sama będzie chciała to co innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirsonowa orencz Napisano Luty 18, 2010 rewq, chwila szczerosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 ale wszystko z kulturką sie odbędzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 musisz kogoś sobie znaleźć ladaco:D zdrówko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 proponuje zdzirke, ona na ciebie leci i chętnie ci obsmyczy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 twój bat :D chlup w dziup :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 nie wyda nie wyda, załatwimy to po cichu najlepiej pod stołem chyba że nie chcesz:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirsonowa orencz Napisano Luty 18, 2010 lad, rozmawiasz z pedauem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 czemu one mnie obrażają te dziouchy??:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 niby co??? cyk ladaco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 nic nie przeskrobałem tylko te panny jakieś niemrawe są :P dawno chłopa nie miały:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq ohhhhh 0 Napisano Luty 18, 2010 bajo nie rusza glowa tylko czym innym bajo dla ciebie tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 już ja to naprawie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 kto mnie tu całuje po ciemaku?:P jakies usteczka mięciutkie ale musze odmówić bo kofam leniwca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 dobre rypańsko nie jest złe:D cyk :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 śledziki lubisz??:D bo mam z cebulką i ogóreczek kwaszony do tego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 18, 2010 ladaco, może byś już przestał? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 i chlebuś świeżutki, do wódeczki zestaw jak znalazł:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 widelec wypnij sie a my tymczasem z ladaco chlup :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 one mnie tu nie lubią jakieś upszedzone są, długa praca przede mną :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 na ciepło mam flaczki ale z przedwczoraj :D chyba sie nadadzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 18, 2010 tak, mam alesy, co ty wyprawiasz na tym temacie :O Jakis palant nas wszystkie obraża a ty co :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 albo niech która skoczy po krakowską sucha, pokroimy na chlebuś i do tego ogóreczek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 Nikogo nie obrażam pijemy z ladaco wódeczke i gawędzimy, dajcie mi spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach