Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Spiący leniwiec

Jaki tu spokój...na na na...nic się nie dzieje...na na na...

Polecane posty

00:30 [zgłoś do usunięcia] ladaco jego sie powinno powywieszać jednego po drugim i nie myśl ze mnie takie opowiastki przejmują wy bydlęta miedzynarodowe..wy małpia bando słowiańska 23:22 [zgłoś do usunięcia] ladaco jestem idiotą do kwadratu rozmowa kontrolowana,:D:P:D Emeryt auslynderLADACO :D:P:D:D:D:D NIY BYDZIESZ TY MI NUDLI NA GOWA WIYSZOŁ LADACO.

00:30 [zgłoś do usunięcia] ladaco jego sie powinno powywieszać jednego po drugim i nie myśl ze mnie takie opowiastki przejmują wy bydlęta miedzynarodowe..wy małpia bando słowiańska 23:22 [zgłoś do usunięcia] ladaco jestem idiotą do kwadratu rozmowa kontrolowana,:D:P:D Emeryt auslynderLADACO :D:P:D:D:D:D NIY BYDZIESZ TY MI NUDLI NA GOWA WIYSZOŁ LADACO.

ludki :D:D Mam prośbę....PASZOŁ WON rozstrzygać spoty na inny topiq PŚP...masz rację, jestem nie pocieszona....bo nawet Ty tu zaglądasz....pomimo antypatii do mojej skromnej osoby :P L....od N...:) przepraszam za pomówienie :O ale w tym bajzlu się pogubiłam 😭 No...to się z rańca rozpisałam 💤 czas na kawę bo zasnę

Gość piszemy niepocieszona razem
ten spam jest dowodem na to jakie jesteś deszniku:D może w końcu i inni na oczy przejrzą:D:D:D

Gość piszemy niepocieszona razem
Desznik a czy to jakiś grzech być emerytem?Sam nim jesteś,tzn w takim właśnie wieku:)Wypominasz ludziom coś co nie jest istotne dla ich całej pisaniny na kaffe:pJesteś chory---->lecz się🖐️ miłego🖐️

De....ladaco...wyluzujcie :) Dajcie już spokój tej dziecinadzie....po co Wam to???? Sprawia Wam przyjemność rozpierdzielanie topiqu??? Jeśli tak....to widzę, że na początku źle Was oceniłam :O

Gość hahaha w miejsce ladaco
wstawcie Desznik lub duch kafe i bedzie pasowałao jak ulał:D:D:D:D:D:D:p:p:p:p

Gość Leniwiec żle ich oceniłaś
a De to się lepiej przyjrzyj ,on tak już wiele tematów rozp... tylko dlatego ,ze sobie coś tam ubzdurał te jego kilka banów nie wzięło sie niczego do przemyślenia🖐️

Gość To ja pomarańcza
o blazny forumowe powstawaly :D A gdzie lesny dziadek rewq? :)

De.....nie chodzi o spamowanie.....tylko po co wpadać w złość i się spierać z kafeterianami???? Jaki to ma sens??? Wszyscy jesteśmy tu anonimowo (no, prawie wszyscy ;)) więc czasami piszemy różne rzeczy, byle tylko doprowadzić do furii drugą osobę :) De....nie bierz wszystkiego co tu się pisze na serio :) ---Sam mi tak radziłeś :)

Gość marianek strzelił focha
i będzie tylko czytał ,bo boi się wpisywać:)

Gość To ja pomarańcza
eeeeeee przyjdzie :)

Gość a jak tam życie
seksualne leniwca?partner życiowy czy chociażby reproduktor znaleziony? na jakąś taką niedojechaną wyglądasz:p

:D leśny dziadek, Marianek :D i co … Ja mam tutaj wchodzić i pisać? Kuwa macie 14 latek czy 24 ale wasz tatuś ma wytrzeszcz gałek i walnięty chromosom ? Coś tam uchwyciliście z innego topidła , myślicie że coś wiecie , gdzieś tam Warta czy marinek przeczytaliście i co … cichego bąka możecie tylko puścić :D :D :D :D Bardziej się postarajcie pomarańcza , bo jak już wcześniej pisałem przewidywalne wpisy mnie nie bawią/straszą . Musicie się mendziska bardziej postarać żebym łaskawie zerknął okiem na topik i trochę poczytał . Miałkość dialogów jest tu tak porażająca ( jak mawiał pewniem polityk ) że żal ścisnął mi pośladki z samego rana i trzyma , nie chce odpuścić.

Tak więc piszta śmiało , tyle że ja zaraz zamykam okienko i mam do czego wracać a wy ? Leniwiec---> miłego dnia , co was tu trzyma jeszcze na kafeterii to ja nie mogę zrozumieć :-) duch--->

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się