fioletowy widelec 1 Napisano Luty 22, 2010 Julk- i kto ją wziął w końcu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Luty 22, 2010 aaa dałam koledze z pracy ogłoszenie, żeby powiesił na schronisku no i w ciągu godziny znaleźli się właściciele :) Szkoda mi jej trochę, ale mam nadzieję, że krzywda jej się nie stanie... Pojadę tam do niej dzisiaj zobaczyć jaki ma kojec, budę, czy wszystko ok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 22, 2010 :D:D ide zjesc obiad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Luty 22, 2010 ktoś tu robi porządki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Luty 22, 2010 coś w ogóle zamulacie ostatnio :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 23, 2010 :D Jula....przy poniedziałku Ty oczekujesz od nas werwy i zapału?? :O Nic z tego :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Luty 23, 2010 przyszłam się pożegnać :( :O trzeba jakoś obejść ten program, ale póki co to znikam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 23, 2010 witajcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 23, 2010 jula :O zbajeruj Krzesia :P widelec :) ale tu dziś nuda :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 23, 2010 no właśnie :O Nawet nie chce mi się wchodzić na inne tematy :O AAaaaa leniwiec może ty mi pomożesz... nie wiesz, gdzie w warszawie można zrobic badania wstępne do pracy (medycyna pracy) w miarę tanio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 23, 2010 widelec....no niestety....nie wiem :O może popatrz w internecie??? albo poczekaj...po południu zadzwonię do klientki....ona jest obeznana w tej dziedzinie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość widelec z jakiej wiochy Napisano Luty 23, 2010 przywiało cię do stolycy?:D:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 23, 2010 to daj mi znac, bo to dla mnie dość pilne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 23, 2010 Leniwiec- już nie musisz dzwonić, już go zarejestrowałam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 23, 2010 ok.....:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Luty 23, 2010 ŚL - jak to miło jeszcze kogoś z Warszawy poznać w tym maglu :D:D. Mam na myśli całe kafe:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 23, 2010 jolkaza :D mnie również jest milo :) z tego co widzę, to Ty już długo na kafee przebywasz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehehehai Napisano Luty 23, 2010 widze ze ten emerytowany projekt jest tu znowu :D powinienes miec nick NETOWY DZIADEK ladaco nie pasuje do ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Luty 23, 2010 ŚL - troszkę, a to za sprawą mojego męża - hahahahahahahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 23, 2010 chollerka :D jolkaza....a co...zmusił Cię do siedzenia na kafee? czy miałaś go tak serdecznie dosyć, że uciekałaś na forum, żeby pobyć z "normalnymi" ludźmi :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Luty 23, 2010 ŚL -->> nic z tego, tak jakoś człowiek się wciągnął :D Czasami bywa dla mnie niezłą rozrywką i dobrze się pośmieję. Poza tym wiele by mówić, ale wolę .... nie tu. Tego też nauczyliście mnie wszyscy hahahahahaha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 23, 2010 jolkaza- lepiej czasami ugryźć sie w język, niz tu cos napisac, bo później ktoś wyczyta, podjara sie tematem i rozgłasza po całym kafe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 23, 2010 leniwcu czy widziałas to co ja widziałam? Czy mis ei wydawało to co widziałam i naprawde tego nie widziałam ;) Szok Odbierz poczte ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Luty 23, 2010 cholerka -->> jak ma się "maszyna kręcić" to jakieś małe prowo to nie zaszkodzi :D:D:D:D A wtedy charakterki się uwypuklają hahahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 23, 2010 jolkaza tak, ale zależy na kogo się trafi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Luty 23, 2010 cholerka - zgadzam się z tobą :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 23, 2010 chollerka...nie każdy ma szczęście trafić na słodkiego leniwca ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 23, 2010 Musze przestać się łudzić....;) Panienka idzie po plaży. Nagle zobaczyła starą butelkę. Podniosła, otarła z brudu a tu wyskakuje Duszek. Panienka pyta: czy będę miała trzy życzenia? Duszek: nie, przykro mi ale ja jestem duszek spełniający tylko jedno życzenie. Panienka bez wahania: to proszę o pokój na Bliskim Wschodzie. Widzisz tę mapę? Chcę żeby te wszystkie kraje przestały ze sobą walczyć i żeby Żydzi i Arabowie pokochali się między sobą, żeby kochali Amerykanów i odwrotnie i żeby wszyscy tam żyli w pokoju i harmonii. Duszek popatrzył na mapę i mówi: kobieto bądź rozsądna, te kraje się biją i nienawidzą od tysięcy lat a ja po 1000 lat siedzenia w butelce też nie jestem w najlepszej formie. Jestem Dobry ale nie aż tak dobry. Nie sądzę żebym mógł to zrobić. Pomyśl i daj jakieś sensowne życzenie... Panienka pomyślała przez chwilę i mówi: no dobrze, przez całe życie chciałam spotkać właściwego mężczyznę, żeby wyjść za niego za mąż. Wiesz, takiego który będzie mnie kochał, szanował, bronił, dobrze zarabiał, oddawał wszystkie pieniądze, nie pił, nie palił, pomagał przy dzieciach, w gotowaniu i sprzątaniu, był świetny w łóżku, był wierny i nie patrzył tylko w telewizor. Takie mam życzenie....Duszek westchnął głęboko i powiedział: kurwa pokaż mi jeszcze raz tę mapę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach