cholerka... 0 Napisano Luty 23, 2010 Leniwcu :D :D :D widelec łer ar ju? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Luty 23, 2010 leniwiec - to był pokaz, ale się uśmiałam, dobre, doobrre:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 23, 2010 i powiedzcie mi....co mam robić...skoro to ewidentny dowód, że mój ideał nie istnieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Luty 23, 2010 ŚL wybierać jak najmniej "pokręconego" :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 23, 2010 hahahha...jolkaza.....u mnie to trudne :O ja przyciągam dziwaków i zakręconych facetów :D ja już tak mam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 23, 2010 leniwcu to przez Ciebie siedzi tu..., bo przyciagasz "dziwaków" ;) Bierz takiego, który wydaje sie normalny i nie przesiaduje na kafe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 23, 2010 widelcu jesteeeeeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Luty 23, 2010 ŚL -->> to znaczy , że chyba dobrze trafiłam hahahahahahahah Ladaco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 23, 2010 jolkaza....pewnie że dobrze :P nic lepszego na kafee nie mogło Cię spotkać :D chollerka....przecież ja poza kafee nie mam życia przesiaduję tu 24h/dobę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Luty 23, 2010 dzięki Leniwiec:D , skoro tak , to będę wpadać , ok ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 23, 2010 jolkaza moze nie wpadaj :D ;) tylko zaglądaj :D leniwcu no tak, zapomniałam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Luty 23, 2010 cholerka , to tylko taki mały przeskoczek :D, jasna sprawa! W takim razie do po południa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 23, 2010 jolkaza....spoko...będzie nam milo jak będziesz również obrywała od Cytrusów za pisanie na tym temacie :P chollerka...przegrałam życie z kafee :O ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a gdzie jest bo nie wiem Napisano Luty 23, 2010 rewq? pytam be zlosliwosci. odszedl z kafeterii? czy tylko z wami nie pisze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość On spi i sni bajki sni Napisano Luty 23, 2010 o Leniwcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 23, 2010 Jestem, o co kaman? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość f widelec gdzie Napisano Luty 23, 2010 jest rewq? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 23, 2010 hallooooo najpierw mnie wołacie a później was nie ma :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 23, 2010 widelec....hm....jak by to napisać: MY CIĘ WOŁAŁYŚMY GODZINĘ TEMU!!!! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 23, 2010 halo!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 23, 2010 niektórzy muszą pracować i nie ma czasu na kafe zbyt dużo :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 23, 2010 co Ty nie powiesz :P ja też pracuję...i tylko tak z doskoku dziś na kafee ale to dobrze, bo dziś nic się nie dzieje na, na, na, na :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 23, 2010 widelcu ja po prostu martwie sie o ciebie :( znalazłam pewien temat i jestem w BIG szoku :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 23, 2010 dawaj linka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 23, 2010 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4386983 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 23, 2010 widelec....tłumaczysz się...tęp.......nie dam rady napisać :O klawiatura się zacina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 23, 2010 Dobra, ja uciekam. zagladne później, albo jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 23, 2010 chollerka :D miłego rozrabiania z chollerkami :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 23, 2010 chollerka- przecież nic się nie stało, nie zdążyłam jeszcze wyciągnąć broni :) Dziś mam dzień dobroci dla reszty stworzeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 23, 2010 widelec.....ale why??? Rozdeptałaś jakąś mrówkę idąc do pracy i teraz starasz się zrehabilitować? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach