Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 26, 2010 figielka...to zrób frytki---takie sklepowe mrożonki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Luty 26, 2010 "Widelec pakujesz" ? chyba w majty :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 26, 2010 zajrzyjcie na tematy na ogolnej:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 26, 2010 oo, juz nie musicie, przyszlas tu, hał najs:D Ostra, co tam, znalazlas juz jakies SWOJE foty, co to moglabys je zapodac do stopki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Luty 26, 2010 Zdzira nie , szkoda mi was , ale kiedyś kto wie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 26, 2010 a to, ze ci nas szkoda to .... w jakim temacie, bo nie zajarzylam? no szkoda, ale bedziemy czekac z niecierpliwoscia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Luty 26, 2010 Psychiczna Ty nie dziękuj tylko podzielisz się jutro z nami :p Leniwczyku a dlaczego ja miałabym robić frytki ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 26, 2010 figlarka....to było do Zdziry ja po prostu z tej radości, żeś się pojawiła na temete :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Luty 26, 2010 Zdzira czekaj, czekaj tylko potem nie płacz :P A teraz wybacz/cie ale idę stąd póki mi ubrania nie prześmierdły lizodupstwem :D Miłego dnia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Luty 26, 2010 Taaa już widzę tą Twoją radość na języku , który mi wywaliłaś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 26, 2010 czemu idziesz?? nie bede plakac, zrobie tak jak na horrorze, wiesz, zakryje twarz rekoma i bede podgladac po malym kawaleczku, wystraszesie wtedy mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 26, 2010 hahahahahaah Zdzira....nu nu nu.....popłakałam się przez ciebie :D o make-up mi się rozmazał ;) figlarka....ja po prostu suszę język,....żeby sprawniej reagował na Twoje pytanie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Luty 26, 2010 A ja myślałam , że masz ochotę na mnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 26, 2010 len, przestan, bo popadne w samozachwyt:o:P ona naprawde poszla:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 26, 2010 ooo cześć ostra, widzę że nowe teksty ćwiczysz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 26, 2010 jak mnie nie ma, to tamta pisze z wami przez 3 strony. a jak jestem, to zawija sie po 3 postach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Luty 26, 2010 Zdziro marna prowokacja :P Cześć Widelec! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 26, 2010 yyyyy.....eeeeeeee...he?........wrocmy do korzeni czym twoim zdaniem jest prowokacja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Luty 26, 2010 Miałam na myśli to ,że próbowałaś mnie sprowokować do tego abym coś jeszcze napisała. Nie używam netowych słów typu "marne prowo" "spr und potw" itp chojostwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 26, 2010 figlarka...no wiesz....szaaa...nie będę na forume się z tym obnosić ;) Zdzira...a obrastaj sobie w pierza....będzie Ci cieplej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 26, 2010 no i udalo sie, piszesz nie, to nie byla prowokacja (w kazdym razie nie byla swiadoma), tak po prostu napisalam to, co zauwazylam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 26, 2010 ooo...."Ostra" jest oryginalna.....:O chce być i nie używa netowego słownictwa....:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Luty 26, 2010 Zdzira , przyjęlam do wiadomości. Leniwiec nie "chcę " tylko "jestem" sama przyznasz? przeczytałam tylko dwie strony wstecz i zauważam,że żyć beze mnie nie mozecie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Luty 26, 2010 Leniwcze mówisz , że w świecie realnym lepiej to podać do wiadomości ? :D Mam pifo , która kce :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 26, 2010 ja przyznaję, żyć bez ciebie nie mogę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Luty 26, 2010 No widzisz Widelec, ja też przyzwyczaiłam się do Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 26, 2010 ja tez przyznaje, a dzisiaj takie nudy, ze od samego rana czekalam, kiedy przyjdziesz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 26, 2010 ostra wpisalam w googlach grafice ''ostra siostra'' i wyskoczylo mi takie cos: http://colplace.blox.pl/resource/miotla3.JPG chcesz nam o czyms powiedziec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Luty 26, 2010 Zdzira mam smutna wiadomość..dziś będę krócej ..:( Widelec kiedy będziesz w Proximie?? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Luty 26, 2010 Zdzira nie. moja miotła jest dłuższa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach