jolkaza 0 Napisano Luty 26, 2010 zdzira -->> i łyknęłaś taakie wielkie ciacho? To musisz być szczupła dziewczyna:D:D:D:D A swoją drogą, to ciężko mi pisać twój nick, ciągle mam wrażenie, że będzie ci przykro. Czemu akurat taki ? A twój wybór. Pozwolisz,że ja będę posługiwać się inicjałami:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 26, 2010 hej, a moje wpisy dlaczego usunięte :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komisjja 0 Napisano Luty 26, 2010 to jak kolor tych paznokci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komisjja 0 Napisano Luty 26, 2010 zaczynamy nastepny odcinek mody na sukces:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komisjja 0 Napisano Luty 26, 2010 Bruk Logan Forrester – jedna z głównych bohaterek Mody na sukces. Blondynka, wygląda na 30 lat, lecz tak naprawdę ma ich 50 (cóż znaczą dobre kosmetyki...) Jest matką Rika i Bridżet, jej największymi wrogami są Stefa Forrester i jej synowa, Amber. Jej hobby to sypianie z Forresterami. Przespała się z Erykiem (z którym ma dzieci), oraz z jego dwoma synami: Ridżem (jak ja jej zazdroszczę!) i Tornem (współczuję jej, bo to burak). Ostatnio wdała się w romans z Dikonem, mężem swojej córki Bridżet, z którym jest w ciąży. Urodziła kolejne dziecko i teraz jest znów w ciąży z Nickiem przyrodnim bratem Ridża który przespał się z nią na wyjeździe do Puertovista pod pretekstem pocieszenia jej. Nareszcie wszystko wyszło na jaw! Okazało się, że wredna mamuśka Nika ukrywała przed wszystkimi, że to Ridż jest ojcem dziecka Bruk! Mały Forrester otrzymał oczywiście oryginalne imię po tatuśku i tak oto jest Ridżem Juniorem, a Bruk i Ridż są szczęśliwi, tym bardziej, że Stefa jest zła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 26, 2010 ten blog jest zajebisty :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komisjja 0 Napisano Luty 26, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Cm2qqAm_1T8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Luty 27, 2010 Sobota - wszyscy za pracę wzięli się ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 27, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Luty 27, 2010 O ! Widelcowa nie pracuje :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 27, 2010 jolkaza, no zwariowalas chyba, ze bedzie mi przykro:D:D:D:D ale ok, PK tez moze byc udanego weekendu wszystkim zycze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 27, 2010 widelcowa wysprzątała całe mieszkanie a teraz idzie na zakupy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Luty 27, 2010 Wszystkim macham Trochę się tu pusto zrobiło, nawet się już przyzwyczaiłam,że zanurzenie..... ale trudno.Teraz następuje jeszcze coś gorszego , do diaska MODA NA SUKCES ????, to już jest z lekka "chore". Aaa, może ja się przywalam ? Nie ważne:D jakieś plany na po południe macie? Jakieś złote środki na odchamienie? Dzisiaj będę zaglądać w wolnych chwilkach. Miłej soboty dla wszystkich Wiecie, co zauważyłam...że najwięcej jest kodów zaczynając od litery "Q" - to takie prowokujące, nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 27, 2010 :D ja tylko tak...z doskoku :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 27, 2010 Ja też pomacham :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 27, 2010 Oglądam właśnie Szuger bejbs ;) na polsacie. I polubiłam swoje nogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 28, 2010 chollerka...czyżbyś miała jakieś kompleksa na punkcie swoich kończyn? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Luty 28, 2010 ludu pracy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 28, 2010 kobiety Leniwcu nawet jeśli miałam to juz o nich nie pamiętam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 28, 2010 hej :) Szugabejbs były dziś w TVN i faktycznie, jedna miała grube :) ale wszystkie niestety proste więc na moje kompleksy nie ma rady Miłej niedzieli, ja lecę uskuteczniać spacery i korzystać ze słoneczka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 28, 2010 Widelec ja oprócz słoneczka mam też zajebisty wiatr, który urywa głowy :D :D :D Trzeba było wczoraj oglądać w polsacie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 28, 2010 tutaj też trochę wiuwa ale co tam, ważne że jest w miarę ciepło :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komisjja 0 Napisano Luty 28, 2010 nic nie pisza tylko krytykuja:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 28, 2010 dobra krytyka nie jest zła :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szaloona... Napisano Luty 28, 2010 http://wizaz.pl/akcje/vichy/glosowanie.php?id=636119 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komisjja 0 Napisano Luty 28, 2010 i co to za słaba podszyw Ladaco:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komisjja 0 Napisano Luty 28, 2010 namiar to inny nick ,a nie cudze nicki:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komisjja 0 Napisano Luty 28, 2010 A teraz chłopaki zaśpiewamy naszą piosenkę! Raz,dwa,trzy,cztery,pięć,sześć,siedem,osiem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ravv 0 Napisano Luty 28, 2010 qwa przeciez wiem,ehh Ladaco:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach