komisjja 0 Napisano Luty 28, 2010 ciekaw kiedy na czarno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komisjja 0 Napisano Luty 28, 2010 dobra dobra tylko nie wiem czy kopiia czy orginal:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komisjja 0 Napisano Luty 28, 2010 dobranoc orginal i kopiiia:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie widze slowa o milosci Napisano Luty 28, 2010 lo moje kochanie znow na orange? wiesz, ze zawsze ciebie kochalam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 1, 2010 :O:O:O ...jak ja nie cierpię poniedziałków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak ja nie cierpiec marudy Napisano Marzec 1, 2010 Leniwca L:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 1, 2010 L :D:D ja lubię być marudą :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tez lubiem doprowadzam Napisano Marzec 1, 2010 swoim marudzeniem do deprsji:D ale nie siebie, innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Marzec 1, 2010 ŚL, dziewczyny i chłopaki Wjaja i w centrum :D:D:D, ale słoneczko , jak na razie się pokazuje:D ŚL-->> znajdź kogoś, kto lubi poniedziałki:D:D:D:D Muszę zabrać suszarkę z balkonu, bo może odfrunąć. Wiaterek w męskiego przeszedł na damskie wianie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 1, 2010 siemano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 1, 2010 jolkaza :D ja nie znam nikogo, kto lubi poniedziałki :P tylko zabezpiecz się jakąś liną, jak będziesz wychodzić na balkon....co byś nie odfrunęła :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 1, 2010 mam pytanie....czy mieszkanie 15km. pod Warszawą - 59m2 za 330.000,00 to dobra cena??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 1, 2010 leniwiec a nie? sama bym takie chciałą :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Marzec 1, 2010 Leniwiec napisz coś więcej na @ , chodzi o kierunek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 1, 2010 widelec...ale czy to dobra cena??? Bo to nie Warszawa....i dlatego się zastanawiam....ale jest komunikacja podmiejska :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Leniwiec a ty Napisano Marzec 1, 2010 na drzewie nie mieszkasz? :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 1, 2010 Cytrus....no mieszkam...ale była mroźna zima i trochę mi futerko zmarzło ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Leniwiec a ty Napisano Marzec 1, 2010 na doopke se załóż coś ciepłego :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 1, 2010 Cytrus....ale ja za młoda, żeby w reformach chodzić :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Marzec 1, 2010 reformy z golfem :D:D:D:D:D , ale praktyczne hahahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 1, 2010 Leniwiec lubi czuc sznurek miedzy pośladkami ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Marzec 1, 2010 cholerka można wyciąć, a golfy zostawić hahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 1, 2010 jolka, ale fason sie zepsuje ;) Zawsze może chodzic w tych swoich stringach, a pod spodni ubrać kalesony :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ła cha ha Napisano Marzec 1, 2010 " Leniwiec lubi czuc sznurek miedzy pośladkami " :D :D :D Leniwiec nosisz strUngi ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 1, 2010 A ja myslalam, że wszędzie skończyły sie ferie i dzieci potulnie ucza sie w szkole :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Marzec 1, 2010 cholerka, a co nam przeszkadza, niech się dzieci uczą hahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 1, 2010 ja po prostu oszczędzam na materiale :P cholerka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Marzec 1, 2010 w podręcznikach takich tematów nie uświadczą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Marzec 1, 2010 ŚL -poczytałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 1, 2010 Powinni wprowadzic nowy przedmiot w szkole. Zamiast WIEDZY O SPOŁECZEŃSTWIE powinni wprowadzic WIEDZĘ O KAFETERII ;) Leniwcu A co dzis tak tu nudno ?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach