Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 1, 2010 jolkaza....tak...i odpisałam :) chollerka....wszyscy skacowani po weekendzie :D a widelcowi zapewne huragan głowę urwał :D a ja oszczędzam na własne m4 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 1, 2010 Tylko ja mam mnóstwo energii ? :D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 1, 2010 jeden....myślący perspektywicznie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 1, 2010 chollerka....Ty zawsze jesteś pełna werwy :O a to dla pozostałych kafeterian jest bardzo irytujące :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Marzec 1, 2010 :-( a gdzie psychiczna ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 1, 2010 ja lubię przestrzeń :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 1, 2010 Leniwcu, ja traktuje kafe lajtowo, wiec nie irytuje mnie, tylko śmieszy i odstresowuje :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 1, 2010 chollerka...ja też tak traktuję kafee---zazwyczaj :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 1, 2010 nie urwało mi głowy tylko mnie wkurwiają w pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 1, 2010 widelcu załatw ich wszystkich :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 1, 2010 wyobraź sobie, że moi szefowie idą na 13 na lunch z ambasadorem belgii i jego żoną. Kupili jakieś ksiażki w prezencie, o 10 miałam je elegancko zapakować żeby było JUŻ GOTOWE. Zapakowane- a oni mi teraz mówią, że będzie trzeba napisać dedykację. Chooj, muszę to rozpakować i wymyśleć dedykację. Wymyśliłam, to teraz nanoszą pińcet poprawek do niej. Już ja widzę, jak oni się na 13 wyrobią :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 1, 2010 "Jeśli widzisz światełko w tunelu, to możesz być pewien, że są to światła nadjeżdżającego pociągu" To Prawo Murphy'ego w moim przypadku zawsze działa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 1, 2010 "Już ja widzę, jak oni się na 13 wyrobią " Złożyli swój los w twoje ręce. Nie mozesz ich teraz zawieźć. :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 1, 2010 klon_ Jak zawsze optymistycznie nastawiony :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 1, 2010 W zeszłym tygodniu przepracowałem jakieś 70 godzin, włącznie z weekendem. Kodeks pracy to tylko podpucha dla frajerów. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 1, 2010 Jade na zakupy. Milego kochani widecu nie dawaj się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 1, 2010 klon :D chollerka...kup sobie coś finezyjnego do sypialni ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Marzec 1, 2010 już można, już można:D:D Ta przerwa to tylko na złapanie głębszego oddechu hahahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 1, 2010 a ja ciągle nie mogę się zalogować :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 1, 2010 ooo...udało się :D:D kuźwa....ale trzeba długo czekać, żeby napisać następnego posta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Marzec 1, 2010 ale idzie jakoś:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 1, 2010 chora, zmeczona i zdegustowana:o:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Marzec 1, 2010 PK -> połóż się, odpoczywaj, zrelaksuj się :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komisjja 0 Napisano Marzec 1, 2010 Dobry wieczór juz bez literek:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komisjja 0 Napisano Marzec 1, 2010 Jolkaza dobry wieczór "nieznajoma" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Marzec 1, 2010 siemanko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perdela z Olomouc 0 Napisano Marzec 1, 2010 komisjja ------> potrzebna jestes jak dziura w moście:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komisjja 0 Napisano Marzec 1, 2010 ja ,tez sie ciesze,ze cie"widze"Perdela:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 1, 2010 Wszyscy spia? :D Ja zaczytałam siew wypocinach klona_ na innym temacie ;) Gdzie sie podziały kody... ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach