Gość Napisano Marzec 9, 2010 gdzie sztuciec i cholerka?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 9, 2010 ladaco...a od kiedy na kafee ktoś zachowuje odrobinę przyzwoitości?? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 9, 2010 wiecie co...kafeteria zaczyna mnie wnerwiać :O:O chyba się trzeba zastanowić, nad zmianą forume :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 9, 2010 tylko czy na innym się odnajdę????? bo tu mi się również nie udało zagrzać miejsca :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 9, 2010 Zaczyna podobać mi się, że pisze sama ze sobą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 9, 2010 cholerka sie melduje znad kubka kawy z bitą śmietaną mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 9, 2010 leniwiec fajnie gadać sama ze sobą, prawda? Przynajmniej wiesz, ze ktoś CIe słucha i odpisze :D I jeszcze tak nieśmiało zamacham do Zdzirki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 9, 2010 Zupełnie jak Przerwa :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 9, 2010 cholerka Len, zawsze pozostaje ci wizaz i dyskusje o wyzszosci lakieru baklazanowego nad perlowym Cholerka, pamietam o tym, o czym mialam pamietac tylko nie mialam jakos sposobnosci w weekend. Ale pamietam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 9, 2010 chollerka...żebyś wiedziała :D a więc robaczki....idąc śladami Julki....do zobaczenia......:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 9, 2010 Leniwiec to ja tak biegłam, żebyś nie musiała pisac sama o siebie i zeby nikt nie myślał, ze jesteś psychiczna ;) a Ty teraz uciekasz zdzirka to dobrze, ze pamiętasz to co miałaś pamietać Spoko, mam czas I gratuluję!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 9, 2010 P.S. nie wiedziałaś, ze ja jestem wredna? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 9, 2010 Wiedziałam, ale miałam nadzieje, że nie aż tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 9, 2010 dzieki:) len, ty tak na powaznie?? no co wy:o podziele sie z toba tortem smietanowym tylko zostan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 9, 2010 Zdzira.....ja humorzasta....dziś twierdzę, że na poważnie...a jutro kto wie? :P Ale za torta to dzięki.....ja w adwencie nie jadam słodyczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 9, 2010 chollerka...jest znacznie gorzej niż miałaś nadzieję :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 9, 2010 Leniwiec skoro nie jesz słodyczy to przyjdź na filety w cieście naleśnikowym z serem i sosem czosnkowym :p zdzirka ja na tort z chęcią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 9, 2010 zapraszam:P mam jeszcze bigos i karkowke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 9, 2010 chollerka...no to mi smaka narobiłaś :D Kapusty nie lubię.....tylko jadam ją raz w roku, jak moja mama na wigilię zrobi....:D A karkówkę jadam tylko z grilla :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 9, 2010 pfff, gardzisz? mam jeszcze banany i to juz wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 9, 2010 Ja mam gruszke i mandarynki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 9, 2010 Zdzira....wow....uwielbiam banany :D A posiłkiem nie gardzę....tylko czekam na zaproszenie na grila :P chollerka...a granaty masz? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 9, 2010 a moze byc grill na balkonie? chyba ze chcesz sie wbic do moich rodzicow:P:D http://demotywatory.pl/1148120/Polacy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 9, 2010 Zdzira...może być i balkon....tylko żeby był na parterze....bo jak zachce mi się latać??? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gracena Napisano Marzec 9, 2010 Jestem matka 13-sto letniego niewidomego synka i 10cio letniego syna z niedosłuchem centralnym ,jesli sa osoby ktore chciały by pomóc poprzez oddanie 1% podatku na mogego synka to byłabym bardzo wdzieczna .Moze jeszcze nie wszyscy sie rozliczyli z podatku? Oto w rozliczeniu organizacja -Regionalna Fundacja Pomocy Niewidomym w Chorzowie KRS 0000018926 z dopiskiem dla Patryka Hyla .Jesli ktoś ma pytania to proszę na meila -gracena@wp.pl,a oto stronka fundacji i wpisany KRS http://www.rfpn.org/ .Zgóry dziekuje,jeśli ktos pomoże w taki sposób .Pieniądze sa na cel rehabilitacyjny lub zwiazany z takimi planami jakie wyraża zgodę Fundacja-czyli leki itd. Justyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 9, 2010 łelkam :D sorki że tak późno, ale miałam ciężki poranek pełen bieganiny po mieście, ale teraz będę już wiernie siedzieć na kafe :) Leniwiec, mówisz że w adwencie nie jesz słodyczy, a adwent jest przecież w grudniu przed Bożym Narodzeniem, więc teraz możesz jeść :) Zdzira gratulacje nowej pracy,niech Ci się wszystko układa. I kaczki zazdroszczę :) Ja dostałam wczoraj pyszną kolację w fajnej knajpce na Pradze :) Chollerka nie pamiętam kiedy ostatni raz jadłam gruszkę Julk, figiel, klon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 9, 2010 widelec:D a propos knajp i zarcia, bylismy w sobote w spale, ale tam pieknie no i odwiedzilismy to: http://digart.img.digart.pl/data/img/vol4/82/60/download/4128497.jpg spalski bunkier z IIwojny, to zdjecie jest lyse, ale teraz sa tam ekspozycj, czolgi, armaty, bron, jakies bajery znalezione 100m pod ziemia na terenie lasu spalskiego. Zimno, ciemno, na scianach nietoperze (!!!), balam sie w chooy:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 9, 2010 Zdzira...i nie zamknęli Cię tam??? :D widelec...wiedziałam, że to post :O:O:O zawsze mnie się myli i wiedziałam, że to Ty mi wytkniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 9, 2010 leniwiec, post to mało powiedziane, to jest Wielki Post :D Zdzira zajebiście tam jest!!!! Ja uwielbiam klimaty IIWŚ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 9, 2010 to ja się pochwalę gdzie spędziłam weekend :D http://www.gocity.pl/restauracje,id,4565,miasto,krakow,nazwa,wierzynek-lokal-bez-papierosa-.html i wiem, że na Wielką Damę to ja nie mam kwalifikacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach