Sukuba 0 Napisano Marzec 8, 2010 Klon :D dziękuję w swoim imieniu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 8, 2010 widelcu wiem, że trudno w to uwierzyć, ale mamy życie poza kafe ;) Chociaż jestem kobietą to i tak wszystkim kobietom w tym dniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Marzec 8, 2010 Dziewczyny wszystkiego dobrego, dużo uśmiechu i zadowolenia Ja nie odzywałam się, bo mnie nie było.Byłam wyjechana i bez kompa.Bo to miał być wypoczynek:D:D:D:D:D Jeszcze raz miłego dnia :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 8, 2010 Hej hej hej, wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet kobietki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 8, 2010 Wszystkiego najlepszego moje Panie specjalnie dla was: http://emek.blox.pl/resource/dzien_kobiet.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Marzec 8, 2010 wszystkiego najlepszego wszystkim paniom :) http://www.youtube.com/watch?v=JkOekFdhHAw&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 8, 2010 fęks zdzira i kabel :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladaco wszyscy maja w dupie Napisano Marzec 8, 2010 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 8, 2010 Wcale nie :-o Ladaco, wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 8, 2010 Dla wszystkich kobiet....oraz dla tych ukrywających się pod męskim odzieniem,,, http://forum.styl.fm/bukiety-z-gozdzikami.t45641.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 8, 2010 Dziękujemy, dziękujemy :D A Leniwiec gdzie sie dziś leni...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klon wszystkiego najlepszego Napisano Marzec 8, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 8, 2010 boze jak ja nie cierpie gozdzikow ale dzieki wiecie co, slucham od rana tego pieprzenia o feministkach, o tym, ze kobiety w Polsce nie maja zadnych praw i wstyd mi przez te szczekajace kretynki ze jestem baba:o nie zycze sobie stwierdzen, ze one wystepuja w imieniu wszystkich Polek:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klon jest zniewiescialy bardzo Napisano Marzec 8, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klon_a Napisano Marzec 8, 2010 Dzieki za pamięć, Siostry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 8, 2010 Wolałabym pończochy No ale nie bedę wybredna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 8, 2010 psychiczna- muszę się z Tobą zgodzić :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 8, 2010 irytujace to, nie? ogladalam dzien dobry TVN, polaczenie rusinowej z pienkowska to gorzej niz by skrzyzowac papuge ze sloniem:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 8, 2010 Z moimi nogami Marleny Dietrich szczególnie efektownie prezentuję się w kabaretkach. I też jestem feministką. Uważam, że bibliotekach oraz księgarniach powinno być tyle samo książek napisanych przez kobiety, co przez męższczyzn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 8, 2010 ha, dlatego cieszę się, że ich wystąpienie przypadło akurat wtedy, kiedy mam pierwszą zmianę i nie mam możliwości tego obejrzeć :D A widziałaś wczoraj plakaty jakie były na manifie ? "Nie rydzykuj, zabezpiecz sie" itp...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 8, 2010 męższczyzn? o w mordę..... :O:O:O:O:O a zdzira słuchaj, odnośnie błędów, ostatnio znalazłam lepszy kwiatek niż zomp, a mianowicie: "ksionc" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 8, 2010 chciaż z jednym z postulatów feministek się zgadzam, tym o żądaniu refundacji nowoczesnej antykoncepcji i uregulowania invitro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 8, 2010 Kobiety skończcie z tymi głupotami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 8, 2010 "Męższczyzn" Na kursach kosmetycznych nie mieliśmy ortografii :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 8, 2010 amtykoncepcja tak, in vitro tak, ale poki zyjemy w panstwie katolickim to sie nie zmieni. najpardziej rozpierdziela mi ich tok myslenia: mamy swieto kobiet, taaaaaaaak, radujmy sie, zaslugujemy na to swieto, niech nas wszyscy dzisiaj nosza na rekach!! ALE niech podczas spotkania biznesowego facet pocaluje cie w reke- to jest juz totalna dyskryminacja i ujawnianie uleglosci kobiet:o:o:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 8, 2010 *najbardziej rozpierdziela mnie :o:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 8, 2010 Zdzira, zjawisko o którym piszesz już dawno zostało rozpoznane sklasyfikowane: to tzw. "kobieca logika" :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 8, 2010 "rozpoznane i sklasyfikowane" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 8, 2010 :D tylko dlaczego przez te idiotki z ta ''kobieca logika'' utozsamiana jest wiekszosc kobiet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach