Fan Zdzirki 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 lower ---> a teraz spieprzaj i zamknij to okienko przed sobą = oddal się :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lower Napisano Kwiecień 27, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 Bez przerwy ktoś pcha się do Ciebie z języczkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 Zdzirka rewq w pomaranczach to niestety ja :-O klon--->> kochają mnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 " czytaliscie na pudelku, ze maz kim kardaszjan ja tłukł? " w jakim sensie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lower Napisano Kwiecień 27, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 To nie miłość. To czyste pożądanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 lower--->>> [wypiętytyłekidwa faki] :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 Słusznie, bo jeszcze pomyślą, że jesteś łatwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lower1 Napisano Kwiecień 27, 2010 no wow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 " Słusznie, bo jeszcze pomyślą, że jesteś łatwy " dzięki klon_ wlasnie zamierzam się jeszcze trochę pofochować a co z Twoją pomarańczką klon-? pisała tu taka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 Znaczy się to był zawodowiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 " niestety, mimo powyższych akcji jej pupa nadal ma ten sam rozmiar " to chyba wszystko co ma ciekawego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 To było połomienne, lecz krótkotrwałe zauroczenie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 w moim przypadku to raczej dozgonna miłość :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lower1 Napisano Kwiecień 27, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 "jej pupa nadal ma ten sam rozmiar" Nie ma to jak profilaktyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 toRRturra --->>> a któż na kafe emanuje złą energią do Ciebie , przecież nie ja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmmmmmmmmmmmmmm Napisano Kwiecień 27, 2010 rewq :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 toRRturra --->>> Ostra Bratowa ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 moja pozytywna energia przezycięzy tą ciemna stronę mocy Zdzirka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 a Leniwiec wciąż się seksi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 jasne :D zaraz zadzwonią , włanie opierniczyłem Twojego dyrka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmmmmmmmmmmmmmm Napisano Kwiecień 27, 2010 chcialbym, zeby do rewq zadzwonil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 blee myślałem że to kobieta a to zwykły pedau :D patrząc na końcówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmmmmmmmmmmmmmm Napisano Kwiecień 27, 2010 moge byc i pedał :P wszystko dla ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 dziekuje nasram :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmmmmmmmmmmmmmm Napisano Kwiecień 27, 2010 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 też spadam ps. klon przyznaj się :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 Nigdy nie użyłbym tak wyzywająco jaskrawej szminki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach