Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 10, 2010 PZU...co jest? Cichaaaaaaaaa...come to meee :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 10, 2010 co tam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 10, 2010 O ty małpo Ładnie to tak podgladać i się nie odzywać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 10, 2010 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 10, 2010 rewq... jak kuba bogu, tak bóg kubie :P :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 10, 2010 ok....czas trochę popracować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 10, 2010 najpierw mnie woła a później nic nie chce i se jeszcze na koniec idzie :O tak żeś się wydarła, że prawie 200k dalej było słychać : Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 10, 2010 cicha ------>>>>>>>. nie dostałaś foty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 10, 2010 rewq-doszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 10, 2010 doszło :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 10, 2010 wszyscy żeśmy doszli :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 10, 2010 normalnie psy dupami tu dzisiaj szczekają :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 10, 2010 PZU ---> żadnych niecnych celów nie mam cicha ---> zakochałem się :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 10, 2010 o boze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 10, 2010 rozumiem że ja mam tak zrytą facjatę że już nic nie mówicie :D :D :D KAFEZDZIRA ----->>>>> miałaś odesłać fotkę i co ? i gówno :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 10, 2010 zobaczysz psychiczną to się odkochasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 10, 2010 zobaczysz psychiczną to się odkochasz ladaco :D:D:D dupa boli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 10, 2010 ladaco--to zgłoś to glenowib a nie nam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 10, 2010 " zobaczysz psychiczną to się odkochasz " :-O nie zobaczę bo nie przesłała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 10, 2010 :O to sie kurwa umyj :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 10, 2010 lad--co żes jadł lub pił jak Cię szczypie, kwas siarkowy:P no przecież glenb--zbiera wszystkie...kupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 10, 2010 bo psychiczna sobie poszła :) Ale przyjdzie to pewnie wyśle :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 10, 2010 tzo robicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 10, 2010 pracujemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 10, 2010 robota to głupota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 10, 2010 10.02.2010] 14:07 [zgłoś do usunięcia] rewq cicha ---> zakochałem się PZU....to po co my słałyśmy swoje foty??? rewq---zraniłeś Mnie na wskroś!!!! ała...jak boooli :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 10, 2010 leniwiec---o Tobie to sie wogóle wypowiedział, [pobieżnie to pobieżnie, ale mnie to nawet nie skomentowałżeby mi przykrości nie robić:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 10, 2010 PZU.....no niby skomentował...ale jak? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 10, 2010 a bierzcie go sobie :P ja mam swojego Misia :) mnie rewq do szczęścia nie potrzebny:P wiecie co... spadam do osmu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 10, 2010 ladaco.....coś dla Ciebie :D:D http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4372983 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach