Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 10, 2010 dzięki chollerka :D Zdzira....dziś wszystkich z kafee wymiata :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 10, 2010 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 10, 2010 fioletowy--a dziękuję czujemy się dobrze, a mały różnie czasem tak daje czadu że nie śpię w nocy, a czasem jest taaaki spokojniutki że ja sie zaczynam denerwować:O, waży już kilogram i ma wielkiego siusiaka, wczoraj widziałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 10, 2010 ale mam nadzieję, że zrezygnowałaś z Doriana? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 10, 2010 i chwała Ci za to Ladaco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 10, 2010 ok, ja spadam juz na dobre. potem tez mnie nie bedzie, bo bede smazyc placji ziemniaczane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 10, 2010 zdzira- miłego PŚP- a będziesz grzeczna czy zaczniesz rozrabiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 10, 2010 ladaco :D Zdzira....ja też bym chciała takiego placka :O PZU.....przypatrywałam się dziś Twojej foto....i odnoszę wrażenie, że Cię znam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 10, 2010 widelec....ale Ty naiwna :D PŚP grzeczna hahahahahha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 10, 2010 psp:D jestes mi cos winna, pamietasz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 10, 2010 leniwiec- zapomniałam tam jakiejś emoty wstawić żeby nie wyszło naiwnie :O Spoko, zaraz się dowiemy że jesteśmy leszcze które nie mają w zanadrzu żadnych ciętych ripost :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 10, 2010 PZU.....przypatrywałam się dziś Twojej foto....i odnoszę wrażenie, że Cię znam ----a skąd? witamy królową PŚP:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 10, 2010 PZU.....może ze studiów? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Leniwiec usmiech Napisano Luty 10, 2010 dla Ciebie ode mnie:D bo guupi tak sie nie przywitac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 10, 2010 L.....zaczerń się....bo nie wiem czy to Ty :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie moge nie lubie byc czarna Napisano Luty 10, 2010 to zalobne ubranko:O :) nie boj sie nie bede rozrabiac:) chcialm tylko :) i muuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaa i spadam. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 10, 2010 leniwiec może mi wyjaśnisz kto to? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 10, 2010 PZU.....może ze studiów? "---myślę że raczej studiowałyśmy zupełnie różne kierunki:) a jak tak sie przypatrywałaś to co jeszcze zauważyłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 10, 2010 tzo tak ucichło:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 10, 2010 L....dzięki za muuuuuuuuuuuuuuuuua :D PZU....napiszę Ci później w @ :D widelec....Orange to moja kumpela L.....tak myślę, ale nie wiem, czy wszystko Orange dot. Kciuka to też ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 10, 2010 fotki dostały >? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 10, 2010 ale jesteście oszukistki mam tylko fotkę Leniwca a co z resztą ?? :-O Leniwiec wcale na leniwego nie wyglądasz wręcz przeciwnie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 10, 2010 rewq----to reszta Ci foto nie przesłała??? :O:O:O rewq---ja baaardzo leniwa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 10, 2010 poza tym lubię takie roześmiane kobiety :-P reszta mnie olała , odchodzę z kafe :-O ale masz kuleżanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 10, 2010 rewq a ja nie mam Twojego maila, a zaraz sprawdzę czy dostałam Twoją:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 10, 2010 cholerka miała wysłać razem z moim adresem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 10, 2010 rewq-poszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 10, 2010 PZU....poszło....i nie wróci :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach