Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 8, 2009 Złoty a co to za maniery? przywitać się to nie łaska? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Złoty 0 Napisano Listopad 8, 2009 Leniwcu ale Ty chyba mnie nie lubisz :o :o :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 8, 2009 Złoty niby dlaczego takie wnioski? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Złoty 0 Napisano Listopad 8, 2009 nie wiem :o :o może mi się zdawało :o :o :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 8, 2009 Złoty...nic nie dzieje się bez powodu...coś Cię do takich wniosków sprowokowało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Złoty 0 Napisano Listopad 8, 2009 może byłaś dla mnie za mało miła :o :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Złoty 0 Napisano Listopad 8, 2009 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4275079&start=30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 8, 2009 Złoty...widocznie miałam powody :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Złoty 0 Napisano Listopad 8, 2009 to źle :o :o nie lubię jak wieje chłodem :o :o :( fotkę proszę na otarcie łez :P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 8, 2009 tak tylko wpadam sie porzywitac :) Leniwiec ;)...musze zdradzic Ci pewną tajemnice ... anioly nie skladaja wypowiedzen ,odchodza gdy czuja sie niepotrzebne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 9, 2009 jak ja nie lubię poniedziałków Złoty---ja fotek nie pokazuję :P Kabel...ale ja potrzebuję mojego Anioła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...Iwaaa.... 0 Napisano Listopad 9, 2009 Dobry Przepraszam za spoznienie Spioszku a mi pokazesz:) Swoje fotełe)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 9, 2009 Iwan... żeby mi to było ostatni raz :P co do fotki....to why chcesz zobaczyć mą facjatę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...Iwaaa.... 0 Napisano Listopad 9, 2009 Obiecuje Za kare bede codziennie czesac Ci futerko A no, taka Iwa ciekawa jest:O:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 9, 2009 ladaco :D Iwan...ale ja się boję, że ulegniesz innym i dasz moje foty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 9, 2009 ladaco...niestety ja jestem klucznikiem, bo nikomu Boss nie ufa :O a jest kilka osób dojezdnych i nie chcę, żeby stały pod firmą --ale mam dobre :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 9, 2009 ladaco....tak :O bo ja zawsze dam się w coś wrobić :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 9, 2009 ladaco....powstrzymałam się resztką sił :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 9, 2009 obiecanki :( na pewno pojawię się w Łodzi jak będzie siatkówka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...Iwaaa.... 0 Napisano Listopad 9, 2009 Nie ja tylko paru osoba:D Ale luzik:) Rozumiem:) Wroce za nie cała godzine Tyko nie zasnij:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 9, 2009 Iwan....nie odchodź ladaco...no wim, że nie na mecz :D ale miałam na myśli moją wizytę w Łodzi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 9, 2009 ja i tak kilka razy w roku jestem w Łodzi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 9, 2009 nie myśl sobie, że to z Twojego powodu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 9, 2009 O, matko! Leniwcu, ladaco dyskretnie Cię molestuje wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 9, 2009 ok....ale boję się, że Ty dasz nogę :( i ja będę sterczeć na Piotrowskiej godzinami sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 9, 2009 chollerka :D bo ladaco nie ma co robić :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...Iwaaa.... 0 Napisano Listopad 9, 2009 Zabierz te łapy To futro nalezy do mnie Spioszku po nocce jestem:) Ide cos zjesc i wracam:) Za nie cała godzine Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 9, 2009 ladaco co to za nagonka na Twoja osobę an forum..? Zaciążyłeś wirtualnie jakaś niewiastę...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 9, 2009 Iwan....to biegnij coś wszamać, bo bidaku padniesz z wycieńczenia :( a co do futra...to jak na razie jeszcze jest moje ;) ladaco...no tak...bo ja na szpilkach poruszam się wyjątkowo wolno :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 9, 2009 ladaco...ja nie lubię :O ja wolę odgłos stukania pod moimi stopami :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach