Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska brodnicka

Byłoby mi łatwiej zapomnieć gdybym miała pewność, że jesteś teraz szczęśliwy.

Polecane posty

Gość kaska brodnicka

Powiedziałam to byłemu, który mnie zostawił dla innej. A ja nie potrafiłam przestać go kochać. Gdybym wiedziała, że ją kocha usunęłabym się. a tak nie potrafiłam. Pewnie myśli, że jestem nienormalna :o

Gość gzzzzzzzzzzzz
człowiek jak jest zakochany, to różne głupie rzeczy robi. na przyszłosć pamietaj - NIGDY NIE MÓW TAKICH RZECZY. On tam o twoim szczęściu nie myslał, jak znalazl sobie inną

Gość taaa a on cie ma w dupie
wez sie ogarnij kobieto :o za sentymentalna jestes

Gość Batrev
cholera zrobiłem to samo co autorka

Gość Batrev
ludzie sa z zasady nienormalni, ja się dowiedziałem tylko ze jest z tyranem, nie kocha go, nie jest szczesliwa, boi się go. żal mi jej ale to jej życie i jej wybory

Gość kaska brodnicka
Ja naprawdę kocham tego faceta. Chciałabym z nim być. on mnie zostawił dla innej. Raczej ja głupia pokazałam, że to on mnie dla niej zostawił. Pokłociliśmy się, zerwaliśmy. On na drugi dzień był z nią. Na początku był szczęśliwy i zakochany. Teraz już nie. Mówił, że przy mnie też nie znalazł szczęścia. Powiedziałam, mu to bo było mi naprawdę zal tego, że nie daliśmy sobie szansy na bycie szczęśliwym. Kocham go i strasznie za nim tęsknię :(

Gość Przytulankaaa
człowiek ze strachu przyzwyczaja się do wszystkiego...a wmówienie,że nikt nie pokocha,że jesteśmy nikim,że jak sie odejdzie to on i tak dopadnie,pozostawia jedyną drogę-rezygnację z własnego szczescia ze strachu,żalu,braku pomocnej dłoni,niewiary w siebie...nie ma skutku bez przyczyny...za kazdą decyzję i tak płacimy...dobrej nocy...naprawdę zmykam buziam paaa

Gość kaska brodnicka
Ale to nie o to chodzi, że odczuwam strach, że mnie ktoś nie pokocha. Ktoś już zdążył mnie pokochać. Nigdy nie miałam problemu w tym, by sobie rozkochać mężczyznę. miałam zawsze problem by kogoś pokochać. Pokochałam jego. Boję się, że nie pokocham nikogo więcej.