Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1988pb

Czy mam rzeczywiscie powod do zlosci i zmartwien?

Polecane posty

Gość 1988pb

Witam! Jestem z moim chlopakiem ponad pol roku. Po dwoch miesiach bycia ze mna, zauwazylam na jego profilu na naszej klasie miniaturke jakiejs dziewczyny wypinajacej sie do obiektywu, weszlam z ciekawosci na jej profil i w galerii pod zdjeciem gdzie byla tylko w bikini i wypinala sie zobaczylam komentarz mojego chlopaka "no no jaka gwiazda :) pozdrawiam :)" i nie wiem.. tamtego dnia wpadlam w szal, jestesmy pol roku a caly czas przypomina mi sie ta sytuacja, pamietam jak mowil mi ze nie lubi takich dziewczyn a tu komentarz, pokazal tym ze jest podatny. I teraz nasz zwiazek z mojej strony hmm niby jets ok dogadujemy sie, gram bo obiecalam ze juz mu tego nie wypomne ale jednak mam w myslach ta sytuacje ze postapil w ten sposob :( ze jest podatny, pochwalil dziewczyne ktorej typ tepi ehhh Teraz sie boje ze skoro jest taki to zdradzi mnie , po prostu nie umiem sobie ulozyc z nim zycia na prawde wszystko jest w porzadku ale nie potrafie mu zaufac. Wiem.. dla was moze sie to wydac blahe ale mnie to niszczy, chcialabym stworzyc z nim cudowny zwiazek zeby sie cieszyc ale.. jak moge mu zaufac skoro zrobil takie cos to znaczy ze teraz jakas baba tapeciara bedzie go mogla omotac ehh :( MIal obok siebie tak cudowna dziewczyne jak to powiedzial.. wiec po co? czemu na ten moment o mnie zapomnial :/

Gość szymonshow
kbiety tez takie sa nie martw sie

wiesz co nie widzisz tego co stanowi problem nie wiem czy każdy facet ma coś do ukrycia przed swoją partnerką, choćby takie głupoty jak ten Twój ale pewnie sporo facetów ma i nie ma w tym nic niezwykłego problemem jak dla mnie jest tu to że ten Twój to matołek który nie potrafi swoich grzeszków pochować, żeby się tak ewidentnie podłożyć to trzeba być niestety niewpełni sprawnym umysłowo, ty mu zrób test IQ zamiast mu tą gołą dupe wypominać

Gość kup karte do telefonu
i wyslij sobie sexy smsa:P najlepiej niech go zobaczy:>...aha i zrob sobie tez taka fote ...co za problem ubrac bielizne..podreperowac w photoshopie i bedzie gi:>

ha ha ha :) grzeszków pochować... Wy normalne Jesteście, czy troszkę opóźnione? Powinnaś go skreślić od razu, z kimś takim nie ułożysz sobie przecież życia, jak mógł napisać taki komentarz... łotr, dziwkarz, zdrajca, tfu. Puknijcie się w makówki, z żadnym facetem Wam nie wyjdzie, dopóki nie dojrzejecie.

Gość co z tego ze napisal
jak wygladała fajnie to nic złego:>...najlepiej jakby ktos na twoim profilu tez dał fajny komentarz:)..zapodaj fajne foto:) dziewczyno, taki problem to nie problem.. w/g mnie nie ma sie czym przejmowac, nie napisal jej ze ejst boska, ze wyglada pieknie, ze teskni itd...tylko ze jaka gwiazda .pozdrawiam:>..normalne hasło

każdy facet niby nie lubi takich lolitek ale gapić się gapi a jak się taka wypnie to zaraz mu ślinka leci. Faceci to wzrokowcy i każdy się będzie lampił. Może w rzeczywistości nie chciałby mieć takiej lalki ale w myślach z taką grzeszy. Nie chciałabym wiedzieć z kim w myślach grzeszy mój facet bo nie jest mi to do szczęścia potrzebne ale przyznam że ja też grzeszę myślami z kimś innym i nie uważam że jest w tym coś złego bo w rzeczywistości kocham mojego mężczyznę nad życie i nigdy bym go nie zdradziła!

no co prawda komentarza nie musiał pisać ale równie dobrze mógł to zrobić z ironią

o o o, dobrze prawią, zrób sobie fajne zdjęcie w stringach i poślij na n-k, i dla mnie poślij :) a potem pokaż temu swemu i zapytaj czy mu się podobają komentarze pood Twoim wypiętym zadkiem :) ale prześlij fote co?? :)

Gość 1988pb
Pikokok Masz racje moze za bardzo przesadzam, on sie caly czas tlumaczy ze zrobil to z ironia i idzie w zaparte, wiec moze to jest prawda. On powaznie nie lubi takich dziewczyn. Ale w sumie jakby chcial napisac przesmiewczy komentarz to by uzyl innych ostrzejszych slow i by brzmialo na parwde przesmiewczo a nie jeszcze ja pozdrawia, najgorsze ze sie nie przyzna "tak spodobala mi sie i napisalem" wolalabym uslyszec takie cos niz klamstwa.. krwawa miazga łojej on by mnie chyba udusil i wypatroszyl za takie cos, powiedzialby ze znizam sie do poziomu tych lasek.. Kiedys powiedzialam mu, ze bede sie tak ubierac jak one i tapetowac sobie buzie to moze bede mu sie bardziej podobac.. to sie popukal w czolo

Gość bojabojaboja
Biedny facet, nie będzie miał życia z Tobą. nie będzie mógł nic powiedzieć ani spojrzeń na żadną dziewczynę. Bo musi widzieć i podziwiać tylko Ciebie. Wielkie halo robisz z takiej pierdoły, że na miejscu faceta już dawno bym Ciebie pożegnała. Wytłumacz mi co takiego strasznego się stało? Bo ja nie rozumiem Twojej reakcji? To że napisał innej komentarz to znaczy, że zaraz zdradzi? Poważnie w to wierzysz? Przecież jakby chłopak powiedział Ci prawdę, czyli, że po prostu dziewczyna na zdjęciu jest ładna, to dopiero byś mu awanturę urządziła.On skłamał, bo nie chciał większej burdy między Wami, ot co. Wyluzuj, bo to nie jest Twój piesek tylko partner i nie możesz go wiązać na smyczy. A poza tym jak będzie chciał zdradzić, to zdradzi i tak i pilnowanie i skracanie mu smyczy sprawi, że tym bardziej będzie chciał zrobić na złość. Lepiej zadbaj o to, żeby między Wami się dobrze układało, bo ani się obejrzysz a swoimi humorami obrzydzisz mu siebie i odejdzie.

Przeciez taki komentarz na pewno byl ironiczny :):):) hehehehe no powiedziec gwiazda na laske co co NK dupe wypina :) to mialo Jej dac prztyka w nos. A poza tym, jesli juz to omowiliscie, to zapomnij. Nie draz tematu. Wszystko wyjasnione koniec kropka, bo go zameczysz i Ty zepsujesz zwiazek. On prawdopodobnie zrozumial, ze tak nie wolno i nic tu wiecej nie da sie zrobic, czasu nie cofniesz, wiec glowa do gory i do przodu

Gość jestes zmuszona zrobic krok
zostaw go i olej tępaka !! bo inaczej cie zdradzi !!! miej ta swiadomosc i miej tez satysfakcje :)))