Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem męzczyzna

Łączy nas tylko sex ale jednak cos do niej czuje

Polecane posty

Gość jestem męzczyzna

Mam kolezanke z ktora umawiam sie tylko na sex, znamy sie dobrze ale nasze spotkania sa tylko i wylacznie dla sexu. Jednak ostatnio pokłócilismy sie i sie nie wudujemy juz około pół miesiąca i dostrzegłemw sobie ze za nia tesknie... ze jedna cos do niej czuje, darze ja jakims uczuciem... przypominam sobie jej cudowne jeki, gorące ciało i chetną cipeczke i czuje ze barkue mi tgo i w ogole jej.... miał tak kiedys ktos ???

Gość jestem męzczyzna
sorry za literówki ale pisałem szybko nikt nie odpowie ??

Gość ertert
mam to samo z facetem znamy sie od kwietnia i umawiamy na seks,,a teraz im dłuzej go nie ma tym bardziej tesknie.czesto ze soba piszemy i widze ze bardzo otworzył sie do mnie,,pisze mi o swoich smutkach i problemach i bardzo mi sie to podoba bo mi ufa.a ja chyba zaczynam go kochac..jezeli jest wam ze soba dobrze to nie czekaj tylko zatrzymaj ja poki ktos inny jej nie opeta..

Gość Clam
tęsknisz za jej ciałem i seksem a nie za nią

Gość Sluchajcie wydaje mi sie
Ze to jest normalne.Skoro ze soba sypiacie to oznacza,ze cos musicie do siebie czuc,chociazby pożadanie,uwielbienie i sie sobie nawzajem podobacie. Ja tez prawie 4 lata temu mialam romans.Poznalam go na wakacjach.Przez caly miesiac sie z soba spotykalismy,sypialismy..Dzis jest moim mezem.Jak wakacje sie skonczyly to zdalam sobie sprawe,ze go kocham.Tesknilam za nim i on za mną też.U nas problem byl taki,ze on mieszkał za granicą :( Ale przetrwalismy to wszystko.Po 2 latach sie pobralismy.

Gość jestem męzczyzna
tak, tylko ze ja nie chciał bym , nie umiał byc jej chłopakiem......ona jest bardzo intrygująca ale nie....

Gość eksy
seksu Ci brakuje a nie dziewczyny i tyle

Gość to w takim razie tesknisz
tylko za sexem nie za nią.

Gość eksy
do łóżka dobra do życia nie...faceci :/

Gość przypominasz mi mojego kolegę
z którym również spotykałam się na seks, różnie miedzy nami bywała ale po jakimś czasie też przyłapałam się na tym, że tęsknie, że chcę się z nim jak najszybciej zobaczyć. O związku nie było mowy, sam twierdził, że jestem ładna inteligentna podobam mu się, ale nie. Ja nie nalegałam na związek bo w sumie nie potrzebowalam tego, ale powoli cała sytuacja zaczęła mnie nudzić, męczyć i drażnić. Zostawiłam go, tak o prostu nawet mu nie powiedziałam tego w twarz tylko napisałam smsa bo już miałam go dość i nawet widzieć go nie chciałam. Teraz jestem z kimś i nie narzekam. Wiec uprzedzam cie, że to co czujesz do niej jest normalne ale nie zdziw sie jak pewnego dnia jedno z was bedzie miało dosyć tej sytuacji i zostawi drugiego. Moj kolega cierpiał po tym jak go zostawiłam-sam sie przyznał że ciężko mu bardzo było. Chyba lepiej oszczędzić tego sobie autorze.

Gość jestem męzczyzna
czyli co mam sie z nia spotykac czy mamy sie "rozstac " ?

Gość przypominasz mi mojego kolegę
skoro nie możesz z nią być to się rozstań. A tak na marginesie to dlaczego nie możesz z nią być?

Gość pustka po niczym
moja sytuacja jest taka: 5 lat temu poznałam takiego mężczyznę, byłam bardzo młoda, miałam 13 lat, a on 24. Oczywiście na początku naszej znajomości traktował mnie jako ''małolatę'',[ wiedziałam,że go kiedyś zdobędę}, później, po paru latach [ok.3,5 lat} jak zaczęłam dorastać, wszystko się zmieniło... choć miał dziewczynę,spotykał się ze mną..później rozstali się.. Staliśmy się wtedy przyjaciółmi..jakiś rok temu przeżyłam z nim swój pierwszy raz,i do tej pory to mój jedyny seksualny partner, czujemy się dobrze przy sobie, umawiamy się na sex, w sumie to on wszystkiego mnie nauczył,ale wczorajsza noc mi uświadomiła, że jest mi ''czegoś jakoś mało'', taka pustka, prawdę mówiąc to znudził się już mi on trochę, a byłam przekonana ,że to ten, którego ''bardziej lubię'', jednak to nie on.... Nie jesteśmy razem, i nic sobie nie obiecywaliśmy, ten układ mi się podoba....wiem,że on tam spotyka się z jakąś dziewczyną, a ja jestem wolnym ptakiem, lecz już przestaję czuć do niego żadnego pożądania, nie wiem, co robić, znajomości nie chcę zrywać, to moze zerwę kontakty seksualne..:/

Gość gość
Jesteś zwykłym dupkiem który wykorzystuje na maxa .W domu pewnie żonka i cieplutkie obiadki a dziewczyna na urozmaicenie pożycia:).Pomyślałeś co czuje? do sexu tak a do życia co za głupia?.Jeśli Ci d**y daje to myślę że nie jesteś jej obojętny ale czy tobie na tym zależy? na pewno nie Ty potrzebujesz tylko wrażeń żałosny palancie. żal mi tylko tej dziewczyny:(