Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

co się dzieje

Kto jest szczęśliiwy??

Polecane posty

Gość Mertoro
Podaję link: http://mistrz.pc.pl/ Obecnie mogę powiedzieć, że książki de Mello czy Osho są lepsze, ale w tamtym czasie i ten blog był dobry i nie przeżyłem szoku, gdy czytałem "Przebudzenie", "Wezwanie do miłości" de Mello czy też "Bliskość" Osho.

Jak siegam pamięcią byłam kiedys baaardzo optymistycznie nastawiona do zycia,miałam mase znajomych,byłam pogodna towarzyska,rozesmiana,dusza towarzystwa,miałam wiele przeszkód w zyciu,ale zawsze podnosiłam sie i dawałam rade. Teraz jakbym straciła siłe,zgasła. Nienawidze siebie w takim stanie,chce coś z tym zrobić,ale nie mam siły. Co was bawi,rozwesela,jak macie doła jak sobie z nim radzicie?Moje problemy mnie przytłaczaja i chce się troche od nich oderwac zapomniec,nie wiem jak.Juz trwa to ok trzech miesięcy.Pisze tutaj bo nawet nie mam z kim pogadac.Ludzie nie tolerują kogos kto ma problemy,nie lubia o nich słuchac.A ja zreszta nie lubie o nich mówic. PS. Pamiętam siebie w ciąży,najpiękniejszy okres mojego zycia...gratuluje

Gość Mertoro
Nie spodziewaj się cudów, z dnia na dzień nie zmieni się naszego zaprogramowania. Może będziesz następną straconą ofiarą marketingowców, kapłanów i wszelkich manipulatorów. Powodzenia :)