Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogiety kask

mezczyzni- czy przerazaja Was kobiety z problemami psychicznymi?

Polecane posty

Gość boderline jest nieuleczalne
bo występują nieodwracalne uszkodzenia mózgu-tego się nie da naprawić żeby było całkiem cacy

Gość dvcxvxv
aha, czyli każda, która zdradziła z eks jest chora psychicznie ;) w sumie mi się to podoba :)

"zadalam pytanie, bo jestem na takim etapie swojego zycia, ze mam pewne potrzeby i tesknoty... probuje ocenic szanse na znalezienie mezczyzny, ktory pokocha mnie taka jaka jestem. ja mam swoje problemy, ale potrafie tez duzo dac z siebie." no ale dostałas odpowiedz. jesli nie urzadzasz chorych jazd, jesli kazdej swojej jakiejs niezbyt mądrej decyzji nie bedziesz zwalać na borderlajn, jesli chorujesz a nie symulujesz dla wygody to pewnie znajdziesz kogos kto Cię pokocha. pewnie nie od razu bo to nikomu tak łątwo nie przychodzi, ale znajdziesz.

Gość Do_pokrak_zyciowych
Trzeba nad sobą pracować (wam się nie chce i jeszcze uważącie że cały świat jest zły) a nie wymagać od innych że jak będziesz na niego w napadzie histeri pluć to on będzie się cieszył że deszczyk pada. Swoją drogą tacy partnerzy to też odbiegają od normy. Drogie Panie ze zrytym beretem. Szukajcie wśród mężczyzn sadomasochistów - partnerów na mężów.

Gość dla mnie ktos jest normalny
lub jest popierdolony, w przyczyny tego drugiego nie wnikam, jego problem, ja chce byc z dala.

Gość pogiety kask
jak mnie wkurwiaja - nie zycze ci, zeby ciebie lub kogos z twojej rodziny dotknely powazne problemy emocjonalne, ale jak zetkniesz sie kiedys z taka osoba to wsadzisz ja w kaftan i zamkniesz w piwnicy ? zreszta nie odpowiadaj, nie chce mi sie wypocin takich ograniczonych ludzi czytac

Gość dvcxvxv
jak dobrze, że ty jesteś taki/taka super :) może i za 5, 10 lat sam doznasz załamania nerwowego i co wtedy powiesz ? haha.. ludzie będący u szczytu kariery i spadając z niej, ludzie tracący rodziny oni też lądują w psychiatrykach a byli przecież tacy silni, tacy pewni.. tak, jak było dobrze, to i oni się świetnie czuli i funkcjonowali, ale jak stracili to, co najcenniejsze, to sami się załamywali.

Gość dvcxvxv
z drugiej strony czy normalni faceci, normalnie funkcjonujący przesiadują na baskim forum ?! na pewno mają też coś z głową ;)

Gość dla mnie ograniczeniem jest
slepe balwochwalstwo niby osiagniec psychologii i innych nauk. nie ma leniwych glabow, sa dyslektycy. nie ma pierdolowatych mazgajow, sa osoby ze sklonnosciami do stanow depresyjnych, nie ma zalosnych sierot tylko osoby dotnkniete depresja z powodu zlamanego paznokcia. jak chcesz zyj z takimi ofermami, ja nie musze poswiecac siebie bo komus nie chce sie dupy ruszyc by cos ze soba zrobic.

Gość ja jestem kobieta wiec pod
tym wzgledem stan mojej glowy,jest taki jak twojej. sorry,to ze coraz wiecej ludzi jest slabych, nei umie sobie radzic z zyciem, potrafi tylko beczec i czekac na pomoc- nie moja wina, a ich i ich problem.

Gość dvcxvxv
niedługo może i ty będziesz miała problemy. poczekaj aż mąż zdradzi, odejdzie, może dziecko ci umrze. wtedy ja ci powiem: weż się w garść kobieto.

Gość zbyt wiele przeszlamby zlamac
sie jak wiechec, dlatego takie ciamajdy i niedojdy mnie denerwuja i az zal,ze w imie cywizlizacji zanika naturalna selekcja

Gość dvcxvxv
no tak. hitler pewnie wiedział co robi ;)

Gość doucz sie historii
raczej selekcja w ramach tzw. higieny jest bardziej adekwatnym przykladem, hitler zadnych badan nie przeprowadzal na wszystkim sie tak znasz jak lysy na czesaniu?

Gość pogiety kask
dvcxvxv- hahah, racja, hitler i jemu podobni to na pewno idol i wzor nasladowania takiej wyjatkowej jednostki jak zbyt wiele przeszlamby zlamac. w ogole powinno sie stworzyc getta, dla ciamajd! :)

Gość kolejny tlumok
ktorego podrecznik do historii gryzie

Gość dvcxvxv
nie, no selekcja naturalna, ok, ale czemu więc nie dopomagać jej ? po co tacy ludzi mają żyć stłamszeni przez inych - silnych i zdrowych ? po co mają cierpieć, być odrzucanymi.. to tylko krok od stworzenia dla chorych jakiś gett albo rezerwatów gdzie mogliby wegetować i umierać.

Gość czyli panna o higienistach nie
slyszala? jakaz specjalistka od wszystkiego i niczego :)

Gość pogiety kask
doucz sie wyluzuj sie kobieto troche, co sie tak nadymasz :) czyli jak zachorujesz na np. zapalenie pluc to nie bedziesz sie leczyla bo wierzysz ze naturalna selekcja musi byc i powinnas zostac wyeliminowana ?:)

Gość no ciebie w takim rezerwacie
dla ofiar losu bym zamknela :P z ksiazka do historii

Gość nie chorowalam jeszcze na nic
poza zwyklym przeziebieniem, lekow nie biore. o siebie sie martw

Gość dvcxvxv
ale wy pojebani jesteście i ograniczeni. szkoda produkowania się.

Gość świetny plannn
selekcja naturalna w XXI wieku:O tym którzy są obłożnie chorzy i niezdolni do pracy każmy np umierać z głodu-przecież natura tak to wymyśliła-jednostka zbyt słaba by zdobyć pożywienie powinna umrzeć... chore, upośledzone dzieci, osoby starsze, kalekie- wszyscy powinni umrzeć- takie jest prawo natury... nie wiem czy niektórzy zauważyli- ale ludzkość troszkę jednak się ucywilizowała...:O a tu dalej sobie wycierają gęby selekcją naturalną:D

Gość pogiety kask
pokloncie sie, oto wyjatkowa jednostka nas zaszczycila alfa i omega, pochlaniaczka ksiazek do historii :) racja, szkoda produkowania sie. kazdy ma prawo do swojego swiata ;)

Gość kochanica krola
pirtolicie! i tyle! tez podobno mam osobowość borderline tak stwierdzil psychiatra! ha nawet chodzilam na terapie! pic na wode fotomontaz. Wygoda i nic wiecej! Mi tez bylo z tym wygodnie. Jak wpadalam w szał mowilam ale mi przeciez wolno bo jestem chora. Jak plakalam, rzucalam w barze szklankami jak krzyczalam jak chcialam sie zabic. Tak wolno mi, oczywiscie ze mi wolno, przeciez chora jestem. To bylo takie wygodne, takie proste. Dla psychiatrow tez to jest wygodne. Jak nie umieja pomoc mowia:"ma pani/pan borderline" i koniec tematu. A prawda jest taka ze nad soba trzeba pracowac. Prawdopodobnie pochodzisz z rodziny dysfunkcyjnej i szukasz relacji z innymi ludzmi, które pozwola wywołac takie same emocje jak wywoływały twoje relacje z rodzicami. Jak brak Ci cierpliwośći to pomieszaj groch z fasola, albo groch z soja i postaraj sie to oddzielic. Masz ochotę plakac to placz, ale nie obciazaj innych swoimi problemami. W rzeczywistosci w czlowieku jest dwoje ludzi. Dorosly dojrzaly czlowiek, i ten maly, takie male dziecko. I Ty o to dziecko masz dbac. Ono dzis domaga się od Ciebie tej troski, ktorej nie dostalo od rodziców. Masz byc dla niego dobra i pozwolic mu dorosnac. Ale to Ty masz sie nim opiekowac a nie facet. Facet nie chce dziecka, ktore bedzie mu plakalo, on nie chce byc nianka tylko facetem!

Gość wlasnie o to chodzi
ludzie swoje lenistwo nazywaja okresleniami medycznymi i czuja sie usprawiedliwieni.

Gość pogiety kask
niektorzy pewnie tak, ale sa osoby, ktore naprawde maja problemy. ja oddalabym wszystkie pieniadze, naprawde wiele po to by czuc sie zdrowo, czuc sie jak kiedys... Staram sie, pracuje nad soba. Nigdy swoja choroba lenistwa nie usprawiedliwialam, nikogo nie obciazalam swoimi problemami, jestem raczej zamknieta w sobie.ci ktorzy naprawde cierpia nigdy nie beda sie tym usprawiedliwiac bo nikt nie chce sie obnosic z problemami psychicznymi.

Gość nikt nie chce mieć doczynienia
z osobą niezrównoważoną emocjonalnie w swoim otoczeniu, w pracy, w szkole, wśród znajomych, a już zakladanie rodziny z taką osoba to szaleństwo. I nie ma się co oburzać, każdy z tych chorych chciałby sam od siebie uciec, a ma za złe innym, że od niego stronią. A wypowiedzi na tym forum niektórych chorych są tylko próbką tego, czego można się po nich spodziewać.

Gość uppppupppuupppuuppp