Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruby27

jak przytyć?

Polecane posty

Gość gruby27

piszę tutaj, bo tu największy ruch ;) Mam 188 cm wzrostu i 65 kg wagi, w dodatku brzydko się garbię :o pysk mam wyględny, ale całość mojej postury raczej do sexownych nie należy :o mam fajny charakter, podoba on się dziewczynom, ale wyglad nie jest zachęcający do np. przygodnego sexu ze mną :classic_cool: Dużo pracuję, po 12-14 godzin, a co za tym idzie jem bardzo nieregularnie i niezdrowo. Najczęsciej jem dopiero po powrocie do domu, po 21, wtedy jem mnóstwo :o Moi rodzice są szczupli, ale noe chudzi :o jest tu ktoś, kto potrafiłby doradzić jak przy takim życiu zawodowym, praca biurowa, co robić żeby przytyć? :o

Gość nie jest trudno
przytyc pare kilogramow,zacznij jesc w robocie, snaidanie obfite przerwe masz to jedz duzo, potem jak wrocisz tez. mozesz zaczac cwiczyc i kilka kg wskoczy

ale wyglad nie jest zachęcający do np. przygodnego sexu ze mną wybacz ale tym zdaniem pokazałeś na czym Ci najbardziej zalezy... załosne... A skoro jestes takich chudy i tyle pracujesz to moze kupisz sobie jakies odzywki? albo zaczniesz chodzic w weekendy na silownie?

Gość pracuje tyle by na kromkę
chleba starczyło, bieduśki. Zmień pracę z fizycznej na umysłowa i jedz smaczne obiadki, kolacyjki.