Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona na maxa

kupiliśmy sobie samochód i kilku znajomych sie od nas odwróciło

Polecane posty

Gość zaskoczona na maxa

jak mnie to denerwuje! Kupiliśmny sobie z meżem samochód- taki, o którym marzyliśmy od dawna. odkładaliśmy, szukaliśmy i w końcu mamy. I co sie okazuje? Kilku znajomych nagle zmieniło do na sstosunek. Są oschli, widać po prostu, ze jest im nie w nos ten nasz zakup. Dla mnei to chore i nei rozumiem takiego zachowania. MNie nie obchodzi kto,czym jeździ i nie żałuję nikomu. Niech sobie kupuj, co chcą :O Ale to chyba tak już jest u nas w Polsce......

Gość Co to za zamochód
911 Turbo ?

Gość zaskoczona na maxa
nie wazna jaki samochód. Ważna reakcja ludzi. To są po prostu znajomi. przyjaciele zostali :) nie przeszkadza im nasz zakup :)

Gość wszystko jest w normie
nalezy tylko pamietac o malym drobiazgu nie wolno "miec wiecej od sasiada" :)

Gość 944s2 targa
ja osobiście mam w dupie czym jeździ mój znajomy, choć gdybym miał prawko to pewnie bym coś pożyczać chciał :D

A moze to Tobie sie tak tylko wydaje... Nawet sama nie wiesz , ze zadalas nosa i to zauwazyli znajomi?

Gość zaskoczona na maxa
nie, nie, nie odwracajcie kota ogonem. niezadarłam nosa, nawet nikomu nie chwaliłam sie zakupem. Zachowuję sie normalnie. Denerwują mnie po prostu teksty"o, ale tym to się powodzi" itp :O

Gość gfdrter
dziwni ludzie . Ja nikomu niczego nie zazdroszcze , nawet jesli ma wiecej ... Byc moze oni maja niskie poczucie wartosci .

Gość gfdrter
ale znam tesz takich ktorzy sie chwala jacy oni bogaci sa i kim nie sa , ale oni sa dla mnie smieszni .

Gość powiedz powiedz jakie auto
:D:D:D::D:

Gość zaskoczona na maxa
kupilismy sobie nową Dacie logan jak już musicie wiedzieć

Gość hehe każdemu pod górkę
no to szału nie ma z tym autem, albo masz dziwnych znajomych albo tylko Tobie sie wydaje, że to ztego powodu sie odwrócili

Gość zaskoczona na maxa
przecież to podszyw :O

Gość nie maja raczej czego
zazdroscic..a wy juz 20 % w plecy

nie chcesz napisac jakie auto to nie można obiektywnie ocenić czy w ogóle jest czego zazdrościć

No to w takim razie dziwni ludzie. Ja to sie zawsze ciesze razem z przyjaciolmi w takich sytuacjach. Czy to auto, czy dom, czy nowe meble.

Gość zaskoczona na maxa
ale nie jest ważna marka samochodu! Ważna jest reakcja ludzi. To nie ważne, czy to bentley czy dacia

Gość fdss
wiesz nowy samochod, to nowy samochod nie wazne jakiej marki . NA pewno 5 tys nie kosztuje .

Gość arz
nam zazdroszczą,że nie mamy dzieci,że nas stać na nieco więcej... Pozdrawiam i bezpiecznej jazdy!

Gość przesadzasz laska
ludzie maja wazniejsze sprawy niz patrzec co sasiedzi sobie kupuja:>

Gość zaskoczona na maxA
aha, najwazniejsze, ze samochód nie ejst z salonu, jest używany. Nie jest tez najmłodszy, ale trzyma się w cenie

szczerze mówiąc nie wierzę żeby to był prawdziwy powód. A jeśli jednak tak było to gratuluję towarzystwa

Gość zazdroszcza ci biedacy jedni

Gość do arz
nie no rozbawilas mnie:> ja mam dziecko i stac mnie na wiecej niz polowa ludu ktory znam i ktorzy dziecka nie maja:> pewnie jakbys miala dziecko to bys żebrała wiec lepiej nie rozmnażaj sie:D:D:D

Gość nie znam sie ale
ja dlugo nie mialam wozu..z mezem kupilismy 1,5 roku po slubie ,maz sam zapracowal, ja nie pracuje -dziecko, samochod nie jakis super tylko audi za 23 000 i tez paru znajomych ostatnio wogole czasu nie ma;/;/;/..

nie zgadzam sie ze ludzi nie interesuje co ma sasiad i ze tego nie zazdroszcza! Wiem po sobie: mieszkam za granica,moj przyszly maz jest obcokrajowcem. Mamy dom, auto i ciezko pracujemy na to,zeby wygodnie zyc. Ale jak tylko pojawie sie w polsce, zawsze znajda sie "zyczliwi",ktorzy mi to "wygodne" zycie wytkna. Jakbym dostala je za darmo....:/nikogo nie interesuje,ze wstaje o 5 rano i wracam do domu ok 19 -liczy sie tylko to co widza...a najgorsze jest to, ze akurat ci,ktorym dobrze sie powodzi zwracaja uwage na takie rzeczy.Nie chce generalizowac,zawistni ludzie zdarzaja sie wszedzie. Ale nie rozumiem np. kolezanki(mezatka, w trakcie budowy domu), ktora z ironia w glosie na widok naszego nowego auta-"no niektorzy to widze maja na wszystko"-jabym te pieniadze ukradla albo dostala w prezencie...

Gość to jest polska wlasnie
jak my kupilismy to zaczeli obgadywac skad mam pieniadze na taki drogi samochod

Gość zaskoczona na maxa
no własnie.... ludzie nie wiedza, ze taki zakup jest kosztemc zegoś. my mamy samochód, ale ktoś np. remontuje dom itd... Ja już sie śmieje do męża, ze chyba powinniśmy kupić jakiegoś złoma, co sie zaraz popsuje, to wtedy wszyscy by się cieszyli