Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Susanne16

Mama nie pozwala mi na kolczyk w wardze ! Jak ja przekonac?

Polecane posty

Gość 1111111111111111
Ja nie wiem czy głupi kolczyk to dobry powód do konfliktów z własną mamą. Ja też w wieku ok. 17 lat przechodziłam bunt i strasznie popsułam (na swoje życzenie) kontakty z rodzicami. Dziś mam 30 lat, swoje dziecko (więc teraz już rozumiem rodziców), mama to moja najlepsza przyjaciołka ale strasznie żałuję tamtych lat gdy robiłam im wszystko na przekór i tyle razy doprowadzałam ich do łez.

już wolę poradzić dzewczynie w spr kolczyka niz czytac o kolejnej nastce co zaciążyła:O

Gość Susanne16
Ten drugi kolczyk rowniez mi się podoba. szukam tego klipsa na allegro, ale nie widzę czegos takiego.... :/

takie kółko super wygląda na środku wargi. takie atrapy jak już koniecznie chcesz powinny być na www.wildcat.pl

Gość rtyueruryu
szukam na allegro ale też nie widzę gdybym Cię znała to bym Ci oddała, bo mam 2 klipsy, których nie noszę już od dawna

Gość adasd
będziesz wyglądała jak dziecko z Hogwartu

po raz pierwszy zetnąłem się z kolczykami w twarzy, w starym filmie, gdzie hinduska księżniczka miała kolczyk w nosie, egzotyczne. Kolczyki w wargach, takie jak ma Wiśniewski wyglądają nieciekawie i pretensjonalnie, i klasyfikują takiego kogoś od razu w krąg emo, czy jakieś inne dziwactwo. Może jest to okazywanie jakieś buntu młodzieńczego, coś w rodzaju noszenia portretu tego idioty Che, kolczykowanie jest głupsze zostawia ślady, a potem używanie kg pudru przed wyjściem do cywilizowanych ludzi.

Hej! ja mam bardzo podobny problem.....mam 14 lat i bardzo pragnę dwa kolczyki w wardze .......Oczywiście jak wiadomo moja mama się na to nie zgadza .....gdyż uważa że jestem za młoda (mam już kolczyk w pępku i 6 dziurek w uchu)....Mam zamiar powiedzieć jej po wszystkim....a że moja mama jest uparta to ostszegła mnie że jak zroię kolczyki to zabierze mnie do szpitala,na policję,psychologa .......itd...Więc bardzo proszę o pomoc ,co mam zrobić?

bedziesz wygladac jak tania kurwa tudziez lesba,tez chcialam jak mialam 16 lat rodzice mi zabronili i cale szczescie,okropnosc

Postaw ja przed faktem dokonanym. No chyba ze Twoja Mama jest zdolna do tego aby Ci to wyrwac to nie radziłabym ;/

Blachy gdziekolwiek poza uszami wyglądają fatalnie. A wyciągane później zostawiają okropne dziury. Podniecają się tym chyba tylko emo-podróbki facetów.

chciałabym postawić ją przed faktem dokonanym .....ale się trochę boję ........Chyba najwięcej frajdy spawia mi to gdyż te niesamowite kolczyki ma mi zrobić taki mój emo kolega ,ktory mi się bardzo podoba .......To jak laski ? robić czy nie?

poczekaj do 18 a potem zrob sobie co ci się będzie podobało bo na razie jeszcze mama ma prawo głosu i tyle

Gość pijaffka z nat mosza
Teraz mam tylko w brwii kolczyk.Wczesniej mialam tez w wardze i na jezyku.W wardze sama sobie przebijalam 4 razy,ale trzeba naprawde uwazac zeby nerwa nie uszkodzic bo moze nawet czesc twarzy sparalizowac.Nie ma sladu po kolczyku,jedynie jak sie mocno zasmieje w tym miejscu robi sie malusienki doleczek.W brwii obawiam sie ze bede miec widoczna blizne wiec nie sciagam.Ale i tak jeszcze raz sobie przebije jezyk bo lubilam sie nim bawic,i fajne mozna minetki kolezankom robic.

Ok robie kolczyki w niedziele,,,,,,ide na całość nie obcodzi mnie co będzie gadać moj mama ....będę miała chociasz trochę radości zanim mi je wyrwie....heh Życie jest za krótkie by się tym przejmować i robić kolczyki w wieku 18lat,,,to nie to samo ,Bo zakazany owoc zawsze kusi ....więc trzymajcie za mnie lcióki..=)

Hej Crazoooolllleeee =) dziś zrobiłam tego kolczyka w wardze,wszystko wyszło zajebiście choć robił to mój kolega emosek....wszystko było sterylnie .....wogólę nie bolało ,warga nie spóchła,osoba robiąca mi ten kolczyk ,była bardzo delikatnia ,zapuściła muzyczkę ;) i kazała zamknąć oczy ....i miał racje ,bolu wogólę nie było! więc zachęcam do robienia kolczyków wszystkim wątpiącym ......po prostu żadnych komplikacji ....

Gość balonovva
wiesz ja mam zaledwie 13 lat ale siadłam z moją mamą i porozmawiałam z nią o tym , nie rób bez jej zgody ponieważ możesz mieć potem różne konsekfencje :)

Gość Beciatka
Macie problemy !!! O co wam chodzi . Ja mam 12 lat i idę sb zrobić kolczyka . Jak im sie tak podoba to nie znaczy z ema sie wam podobać . Ale zeby takie komentarze dawac? Bez przesady ;)