Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxxkasiaxxx666

Poszukuję poniższych ciuchów.

Polecane posty

Gość KMNJMKNJ
przeczytalam caly topik...poryło mnie..... zbyt mnie nurtowało o co kaman??? dziwne to ale ok.niestety nie pomoge...........

Gość mój szef ma dziwne imie
uuu ja własnie znalzłam tą sukienke, też długo szukałam bo około 7 lat, ale nie poddawaj sie też znajdziesz!!! ja moją tak uwielbiam że chodzę w niej już od paźdzernika nonstop , zimą tylko pod to grube rajtuzy, kurtawka ,walonki i git.no ale warto było. dałam 60 zl w Poznaniu , na ulicy widizałam na lasce,podeszłam i powiedzilam że muszę ją mieć!!

Gość wsio ok najlepsze jest
to, ze autorka nie podala rozmiaru :) pozdrawiam i wytrwalosci zycze :)

Gość a nie możesz po prostu
kupic sobie innej niebieskiej sukienki, zwyklej bialej bluzki i czerwonego swetra? to tylko przedmioty, wspomnienia trzeba miec w glowie, a nie w szafie...

Gość du-nia
to jest tak nienormalne, ze powinien sie tym zainteresowac wydz. kryminalny :-( Pewnie jestes zboczonym, zapyzialym facetem i te szmaty potrzebne Ci do wyuzdanych czynnosci :-( To moja teoria i nie musi tak byc, ale dla mnie jestes nienormalny-/a

a ty jestes tak glupia i tepa, ze nawet nie wiesz, ze to nie jest karalne, ale co poradzic, debile tez juz maja dostep do sieci. toba tez sie nikt nie zainteresowal dlatego siedzisz i pierniczysz glupoty.

Gość FREUD psychoanalizagratis
przypuszczam że to na tle seksualno -=dewiacyjno - kryminalnym ofiara gwałtu po latach poszukuje ubrań w których dokonało się brutalne zdarzenie. z biegiem lat odkrywa że gwałt przerodził się w obsesje i pragnie by tamten dzień się powtórzył , musi w tym celu odnaleźć ubrania i wszystkie szczegóły sprzed lat...

Gość masz cos z glowa