Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxxkasiaxxx666

Poszukuję poniższych ciuchów.

Polecane posty

Gość po co szukasz tych
ciuchów? jeśli jesteś fetyszystą, to czy nie taniej iść do lumpeksu, tam jest pełno ubrań, które nosiły kobiety

Gość ffffff
nie pomogę ci zbytnioo ale szukaj, wiem co to znaczy stracić ulubione ciuchy:( chociaż prócz tego sweterka nie widzę szans na odnalezienie ciuchów bo były niemarkowe

Gość styraana
Wejdź na szafa pl albo na allegro i SZUKAJ ! Tam jest WSZYSTKO ! Nawet dziewictwo można kupić , więc jak dobrze poszperasz znajdziesz . I na pewno za grosze, bo to okropne ciuchy.

Gość uczaaaca
a to co naprawde takie rzeczy sa w lumpexach....

Gość uczaaaca
poszukujesz siedzac przed kompem jakbys troche po sklepach poszukala to predzej bys znalazla-ale naprawde cie nie rozumiem przecierz sa o wiele ladniejsze ciuchy..... czemu takich sobie nie kupisz

Gość Asia-Poranna
www.allegro.pl www.szafa.pl www.google.pl !!!

po co mi te strony skoro je znam i na tyle ile moglam to nie znalazlam. jak jestes taka madra to na kazdej z tych stron znajdz mi to czego poszukuje, bo walic ogolnikami to kazdy glupi potrafi. szczegolnie znajdz na google.

Gość szirkamirka
a ja mam taka sama biala bluzke o ktora Ci chodzi :D identyko.. lezy u mnie w szafie... zapomnialam o niej.. i pewnieby poszla predzej czy pozniej na szmate