Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kasiar90

Testy do policji-psycholog

Polecane posty

Go艣膰 kasiar90

Hej!! JUtro mam testy do policji :rozmowa z psychologiem i multiselect:( Czy ktos zdawal?? i jak bylo??? Masakra stresuje sie....;/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kasiar90
Prosze podpowiedzcie;/;/?????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdasdasda434324324
To jest test dla przeci臋tniak贸w. Wi臋c masz jakie艣 szanse zda膰. Do policji bior膮 niezbyt bystrych, ale pracowitych (powiedzmy :D ). Zbyt inteligentnych na tym te艣cie odrzucaj膮. Tak samo indywidualist贸w. Generalnie test jest prosty jak drut. Policzy膰 klocki w tr贸jwymiarowej figurze, spostrzegawczo艣膰, czym si臋 r贸偶ni膮 2 obrazki, szybkie wciskanie klawiszy. Takie tam 艣mieszne pierdo艂y :D No, a psycholog pyta po co si臋 pchasz do policji :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiar90
hmm...tyle to i ja wiem...;/ A ogolnie ile to trwa ?????multicelect ile mamy na to czasu???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 arrrek
u mnie trwa艂 nieco ponad godzin臋. Test dla imbecyli, odr贸偶nianie kr贸lika z ogonkiem od kr贸lika bez ogonka. R偶a艂em ze 艣miechu jak to zobaczy艂em. Uzupe艂nianie ci膮gu symboli, takie rzeczy. Do tego psycholo偶ka pytaj膮ca o 偶ycie osobiste i kulminacyjne "czemu chia艂by pan by膰 policjantem". Z perspektywy czasu rezygnacja z tego cyrku to jedna z lepszych rzeczy jakie mi si臋 w 偶yciu przytrafi艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiar90
Wiem pytania sa smieszne jakie sa podobienstwa miedzy much i drzewem;/ahah:d Nom sie okaze jak bedzie u Mnie...:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
gdyby test multi byl dla przecietniakow,jak ktos wyzej napisal,to tylu by nie odpadalo...Ale Tobie uda sie..trzymam kciuki:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ghhgfgghfhgfggh
Kasiar, masz 18/19 lat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ahaa
Jakie jest podobie艅stwo mi臋dzy much膮 a drzewem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 svndnodl
hej! a jak jest na sprawnosciowce? fajnie, ze spotkalam kogos takiego na forum, bo tez szykuje sie do szkolki policyjnej ;) ale poki co przede mna sprawnociowka i test z wiedzy ogolnej ;) trudno jest zdac na tych testach ? trzeba miec naprawde dobra kondycje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zapa艂ka123
temat sprzed dw贸ch lat...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PinaCoLadkaaa
:O nie zauwazylam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bezienka ten Tw贸j 19
latek:D??? a co z Ciebie za psycholog, ze sie dziwisz, ze w s艂u偶bach mundurowych stosuj膮 emempiaja:D??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 barbarastraiszend
mojemu koledze po tescie psychologicznym wyszlo ze jest niezrownowazony emocjonalnie i mu podziekowali :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bezienka ten Tw贸j 19
aa to nagle 29? ciekawe bo ostanio radzi艂as sie na forume co masz dalej poczac ze swoim m艂okosem:D a co do MMPI to juz sie tak nie wym膮drzaj, bo nie tylko Ty lizn臋艂as psychologie, a sama metoda mimo ze wiekowa nadal z powodzeniem jest dosc dobrym narzedziem stosowanym w szelakiej masci rekrutacjach, poza tym nie ma innego kt贸ry dawa艂by tak szerokie i orzekrojowe uj臋cie osobowosci .... wiec :O?? a co do sparwnosci贸wki, to tez lepiej zasi臋gne艂abys informacji a nie opowiada艂a bzdety- nie ma zadnych skok贸w w dal ani pompek, a caly tor przeszk贸w jest jednakowy dla kobiet i me偶czyzn

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a moj ma 180 i wazy
samo to ze tam idziesz swiadczy o tym ze masz nie wszyskie klepki poukladane wiec logicznie powinni cie wypierdolic po powiedzeniu dzien dobry :-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasia1706
hej. Ja tez mam jutro multiselect i tez sie go boje strasznie. a to jutro ma byc tez rozmowa z psychologiem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
policyjne.fora.pl - testy multiselect z odpowiedziami ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja korzysta艂am z tej strony www.pracawpolicji.pl i zda艂am psychologa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Radzi艂abym korzysta膰 z fachowych opracowa艅 dost臋pnych w ksi臋garniach, np. ksi膮偶ki "Testy do Policji 2015" Wydawnictwa OFICYNA24.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiadomo, ka偶dy wie jaki 艣mietnik jest na forach i szemranych stronkach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
poczytajcie sobie o tych "swietnych" ksiazkach na forum policja2009 fora pl - nikt ich nie poleca i ja tez. widzia艂am t膮 ksi膮偶ke i nie polecam - stare testy i bzdury !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mia艂am testy od pana Jarka Soko艂owskiego - jest specjalist膮 do spraw rekrutacji do Policji i zda艂am. Wszystkie pytania mi si臋 pokry艂y z tymi kt贸re mia艂am, jak chcecie to macie jego adres mail testydopolicji@op.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pikaczuuuu
Oczywi艣cie 偶e tylko od pana Jarka bo ma legalne w przeciwie艅stwie do innych, w sumie sobie sprawdzcie na forach, jego mail testydopolicji@op.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mialem od nijakiego jaraka testy i nie zda艂em bo za duzo dostalem niewlasciwych pytan, huj wie skad on to sobie wymyslil, przez niego nie zdalem bo pisal ze ma najnowsze a z d**y wyciagniete stare z 2005roku mi dal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mia艂em od jarka nofx z testydopolicji@op.pl i zda艂em, pytania identyczne jak na testach, jak korzystacie z dupnych stron to tak macie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Legalne testy do policji dost臋pne u nas na stronie https://testydopolicji.com.pl/testy-do-policji.html 440 odpowiedzi na pytania z zakresu: - w艂adzy ustawodawczej - wykonawczej - s膮downiczej - z zakresu bezpiecze艅stwa publicznego itp + pytania i odpowiedzi - Kl臋sk 偶ywio艂owych - Unii Europejskiej - Administracji Publicznej - Funkcjonowania Policji - Bezpiecze艅stwa Publicznego Serdecznie zapraszam do zapoznania si臋 z ofert膮

Udost臋pnij ten post