Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julk44

moja przygoda z kafe się właśnie kończy

Polecane posty

leniwcu to Ty usunęłaś temat...? Ja ja opieprzam modki 😭 Też jestem zła Julka podzielam Twoje zdanie

Mnie chyba też powinnaś. Regularnie podsłuchiwałem wasze rozmowy. Zwłaszcza tą o damskiej bieliźnie. ;)

Do końca świata zostały tylko 3 lata i póltora miesiąca. Musiałem nadrobić zaległości w pracy. Zresztą teraz i tak już za późno :(

Leniwcu, masz szczęście, ze mam dobre serce 😭 Ale musze choc jeszcze chwilę sie poboczyć 😭 Tak dla zasady ;) A tak poważnie to WHY...? :(

klon to Ty nie wiesz, że koniec świata w 2012 już odwołany ??

Niemożliwe... To niesportowe. Przecież mam wykupione miejsca w pierwszym rzędzie :-o

Sprzedał mi je Ladaco za 100 zł od sztuki. Wiąłem dla całej rodziny włącznie z teściami :-o

wiesz klon... to tak jak ze świadkami jehowy... posprzedawali majątki, ustawili się na placu, przyszedł guru, potrzepał się trochę i powiedział, że to jeszcze nie teraz :O

leniowcu i dupa zbita :O Chyab w całej swojej karierze założyłam 3 tematy, a tu pisze, ze zalożyłam 10 w ciagu godziny :O

Reszta jest milczeniem. .... HEJ !!!!!!!!!!!!. KTOŚ ZOSTAWIŁ PARASOL !!!!!!!!!!!!